Meeko

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

20.4.2017
Meeko muutti Lahteen.

11.3.2017
Meeko on mukavasti kolmessa viikossa reipastunut ja innoissaan pyörii jo vieraiden ympärillä.

Ihmisiä poika tulee jo omaehtoisesti tervehtimään ja haistelemaan ja antaa myös jonkin verran rapsutella itseään. Kunpa Meekoa onnistaisi jo se pääsisi jo pian opettelemaan kotikoiran elämää!

Viipurin koirat - Meeko 10.3.2017

23.2.2017
Suloinen Meeko on menossa mukana ja nuuhkii lahkeita, mutta ei uskaltaudu tekemään lähempää tuttavuutta vieraiden kanssa omaehtoisesti.

Meeko on hirmuisen kaunis, mutta vielä ujo poika. Ihmisistä ollaan kyllä kiinnostuneita, mutta kun vieras yrittää koskettaa niin tulee pikkupojalle kiirus. Kuvausta varten Meekon saa nostettua helposti syliin. Sylissä poika istuskelee hiukan vakavana mutta sen suurempaa hätää ei onneksi tule. Meeko antaa nätisti käsitellä itseään ja välillä kääntyy taaksepäin katsomaan kuka ihmeen kummajainen siinä vieressä pitelee kiinni. Nenä käy ja vähän uskalletaan nuuhkia, ei sen enempää.

Meeko on vasta äskettäin joutunut tarhalle ja vielä on varmasti pieni pää jonkin verran pyörryksissä. Varovainen pentu tarvitsee paljon aikaa, tukea, kärsivällisyyttä ja rakkautta uuden elämän alussa, sillä kaikki on vielä niin pelottavaa ja ihmeellistä. Kunpa sellaista ihmistä ei tarvitsisi odottaa liian kauaa ja Meekokin pääsisi nauttimaan vielä kaikista niistä asioista, joista pienen pennun kuuluu saada nauttia - mitä nopeammin, sen parempi!

Viipurin koirat - Meeko 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.