Hadi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

24.8.2017
Hadi sai kodin Tampereelta.

12.8.2017
Elämäniloinen ja energinen Hadi tunnetaan hoitopaikassa lisänimellä kenguru.

Hadi tykkäisikin jostain koiramaisesta harrastuksesta, johon voisi suunnata tarmonsa. Taipumusta hyppelehtimiseen on opeteltu hoitopaikassa pois, mutta malttamisopintoja on syytä jatkaa vielä kodissakin. Hellyydenkipeä Hadi osaa kyllä myös rauhoittua ja yöt se nukkuukin täyden hiljaisuuden vallitessa. Hadi on tuttunut hoitopaikassa koiraseuraan ja sisäsiistysasiat alkavat olla hallussa. 

10.8.2017
Hadista otettiin kontrollinäytteet, jotka todettiin negatiivisiksi ESBL/AmpC-bakteerien suhteen. Hadi odottelee innolla adoptiohakemuksia!

8.7.2017
Hadi asustelee hoitopaikassa Somerolla.

Koiranpennut tuppaavat olemaan aina suloisia, eikä Hadi todellakaan ole poikkeus. Kaunis tyttö odottaa oman kodin kutsua hoitopaikassa, jossa kotielämän alkeita on jo hieman opeteltu.

Hadi on todettu ESBL-positiiviseksi. Se tarkoittaa, että osa koiran tavanomaisista suolistobakteereista kantaa antibiooteille vastustuskykyistä ominaisuutta. Terveellä koiralla kantajuus ei aiheuta mitään oireita, mutta infektion sattuessa hoitokeinot ovat antibioottien tehottomuuden vuoksi tavallista vähäisemmät. Suolistobakteerit voivat siirtyä toisiin koiriin tai ihmisiin mm. kantajan ulosteen mukana, ja siksi hyvä hygienia on tärkeää. Ihmisten on todettu voivan puhdistua esbl-positiivisuudesta, joten se on hyvin mahdollista myös koirien kohdalla. Lue esbl-ominaisuudesta Viipurin Koirien tiedotteesta. Sairaalabakteereiksi luokiteltavia mrsp/mrsa-bakteereja ei Hadin näytteestä löytynyt.

Hadille etsitään kotia ensisijaisesti aikuisperheestä, jossa ei mielellään ole toisia koiria.

11.6.2017
Hadi sai hoitopaikan Somerolta ja odottaa sopivia kotiehdokkaita.

29.3.2017
Kaunis Hadi on herttainen ja ystävällinen pentu. Hadi rakastaa ihmisiä ja vieraiden saapuminen tarhalle on Hadin päivän kohokohta. Mistä Hadi löyäisi oman ihmisen?

Sisarukset Haiti, Hadi, HippiHipsterHoudini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Pieni pörröpää katselee häntä heiluen ja silmät onnellista odotusta täynnä. Kun portti aukeaa, juoksee Hadi vauhdilla vieraiden jalkoihin. Etutassut nousevat kevyestä kohti taivasta, kun Hadi kurkottaa ihmisiä päin. Ei voi pienen pennun päivässä parempaa hetkeä olla! Ihmisiä, huomiota, läheisyyttä ja herkkuja. Hadi istuskelee sylissä rauhallisesti nököttäen vaikka se jännittävältä tuntuukin. Pikkuinen on vain vähän tottumaton käsittelyyn, mutta äkkiäkös moinen tilanne korjaantuu kun oma koti löytyy. Hadi vaikuttaa oikein iloiselta, avoimelta ja ihanalta pennulta.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Kunpa joku ihana ihminen löytäisi suloisen Hadin ja haluaisi tarjota sille loppuelämän kodin.

Viipurin koirat - Hadi 26.5.2017

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.