Aya

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

3.3.2017
Aya sai kodin hoitopaikastaan Tampereelta.

13.1.2017
Aya pääsi Suomeen hoitoon. Ayalla on kotiehdokas eikä tytöstä oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

7.12.2016
Kylmänä pakkaspäivänä Ayasta ei ensin näy vilaustakaan, mutta sisällä kopissa vatkaa takapuolta iloinen tyttö, joka heittäytyy oitis selälleen nauttimaan rapsutuksista!

Sisarukset Aya, Alika, Anisa, Alanna, April ja Alex ilmaantuivat Irinan tarhalle loppuvuodesta. Kuulemamme mukaan sisaruskatras kuljeskeli yksinään kadulla. Luultavaa on, että ne ovat jonkun kotikoiran jälkeläisiä, mutta omistaja on halunnut hankkiutua ei-toivotuista pennuista eroon. Kadulta pennut päätyivät onnekseen eläinlääkärin hoteisiin, joka steriloituaan ne toimitti koko pesueen Irinan tarhalle. Tarhalle joutuminen on ollut kova paikka. Rankka talviaika ei tee pentujen olosta yhtään sen helpompaa, joten voimme vain toivoa, että sopivat kodit löytyisivät pikaisesti.

Aya on tällä hetkellä joukon reippain pentu. Ihmisten saapuessa tyttöä ei näy, mutta kurkistus koppiin paljastaa iloisen lymyilijän. Takapuoli alkaa keikkua niin vimmatusti kun Aya ryömii kohti ihmistä, ettei suloisempaa näkyä heti saa mieleensä. Muutama sekunti ja tyttö kierähtää selälleen nauttien suuresti maharapsutuksista. Pienen rapsutteluhetken päätteeksi Aya päättääkin lähteä ulos kopista pienelle tutkimusretkelle ja juoksentelee iloisesti aitauksessa muiden pentujen kanssa. Sylissä tyttö istuu nätisti ja rauhallisesti, vaikka myönnettäköön, että ihan pikkuisen oli jännä juttu. Ayan pienen kainouden alla asuu iloinen, utelias ja kovin ystävällinen tyttö, joka haluaisi jo pian omaan, lämpimään kotiin ja kunnollisten ruokapatojen äärelle!

Sisäsiisteys, hihnassa kävely, yksin oleminen ja muut kotikoiran elämään kuuluvat asiat ovat Ayalle uutta. Aya tarvitseekin kärsivällisyyttä ja aikaa, sillä varsinkin alussa eteen tulee varmasti paljon jännittäviä ja uusia asioita. Ayasta kasvaa aikuisena varmasti kaunis ja hieno koiratyttö - kunhan omistajakin on valmis sitoutumaan alun sopeuttamiseen ja pitämään siitä hyvää huolta aina sen elämän loppuun saakka.

Viipurin koirat - Alika 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.