Kusja

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 8/2015

5.10.2017
Kusja sai kodin Vihdistä.

22.6.2016
Veikeä Kusja ei anna elämän käydä tylsäksi! Tämä reipas poika on niin täynnä elämäniloa, että hitaampia voi heikottaa, mutta muita vain huvittaa.

Kusja joutui Olgan tarhalle keväällä, kun sen pentuna ottanut perhe kyllästyi koiran hoitamiseen. Kusjan onni oli, että Olgalla oli mahdollisuus tarjota sille turvapaikka tarhaltaan. Koiratarha on kuitenkin sosiaaliselle ja vilkkaalle koiralle huono paikka viettää aikaansa, joten Kusja laittaa nyt kaiken toivonsa Suomeen ja toivoo pikaista matkaa uuteen kotimaahan.

Kusjan sydämellisyys on vailla vertaa. Se rakastaa ihmisiä niin kovin, että esimerkiksi kuvien ottaminen on varsin haastavaa, koska joko kuvaajan tai avustajan syli on täynnä väkkäränä pyörivää mustavalkoista koiraa. Kusja ei malta oikein millään rauhoittua, saihan se niin ihanaa seuraa aitaukseensa!

Kusja on nuori poika, jolla on vielä koko elämä edessä. Se on selvästi hyvin aktiivinen koira, joten sen omistajaltakin vaaditaan intoa paneutua vilkkaan pojan tapakasvatukseen ja sen riittävän runsaaseen ulkoiluttamiseen ja aktivointiin. Hyvä huumorintajukaan ei olisi pahitteeksi, sillä voimme veikata, että kovin tylsäksi ei elämä Kusjan kanssa pääse muodostumaan.

Kusja asuu nyt aitauksessa usean muun uroksen ja nartun kanssa. Tällä hetkellä se tulee ongelmitta toimeen kaikkien kanssa, mutta koska se on vielä keskenkasvuinen, saattaa sen mieli vielä muuttua toisten urosten suhteen. Tai sitten ei. Jos uudessa kodissa on koirakaveri odottamassa, on senkin syytä olla leikkisä, sillä se ainakin on varmaa, että Kusja tulee rakastamaan leikkimistä ja kilpajuoksuja koirakaverin kanssa!

Kusja on jo kerran joutunut hylätyksi, ja se ei halua kokea vastaavaa enää koskaan. Siksi haluamme Kusjalle sellaisen kodin, jossa poikaan sitoudutaan 100-prosentin varmuudella. Kusja odottaa hakemustasi, jos vilkas ja komea nuori poikakoira mahtuu varmasti elämääsi!

Viipurin koirat - Kusja 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.