Marisa

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi/matalaksi
Syntymäaika: 11/2016

27.4.2017
Marisa sai kodin Espoosta.

27.3.2017
Eihän tälläisiä kasvoja kukaan kestä. Marisa on pieni ilopilleri, joka kuitenkin aavistuksen jännittää vieraita ihmisiä. Marisa toivoisikin pian pääsevänsä omaan kotiin Suomeen!

Suloiset siskokset Marina ja Marisa löytyivät emonsa Monan kanssa kylältä. Kukaan ei niitä kaivannut tai tunnustanut omikseen, joten ne vietiin turvaan Irinan tarhalle. Huomatessaan ihmiset aidan läpi alkaa vimmaton poukkoilu ja kuhina. Pienet tappijalkaiset tytöt hyörivät ja pyörivät minkä jaloistaan pääsevät. Hännät heiluvat ja pienet silmät loistavat innostuksesta verkon takana.

Marisa on ystävällinen pikkutyttö. Kovasti sen tekisi mieli tulla tervehtimään vieraita, mutta aina välillä iskee jännitys ja täytyy ottaa muutama taka-askel. Marisan syliin saaminen on oma pikku-operaationsa, sillä neiti on hyvin nopea liikkeissään ja kun se huomaa että sitä yritetään pyydystää, ottaa se äkkiä jalat alleen. Pienestä jännityksestä huolimatta Marisa vaikuttaa kuitenkin ihmisrakkaalta tytöltä, joka varmasti tulisi pörheästä kuorestaan ulos kunhan vain pääsisi toisenlaiseen ympäristöön: turvalliseen ja rakastavaan kotiin. Marina ei tiedä mitään kotikoiran elämästä, joten monet asiat voivat alkuun pelottaa. Aikaa, ymmärrystä ja rohkaisua positiivisen vahvistamisen keinoin, siitä on hyvä aloittaa.

Siskosten emo on pieni, kooltaan noin 40 cm korkea sirorakenteinen koira. Pentujen isästä ei ole tietoa, mutta todennäköisesti kyseessä on ollut joku pitkäselkäisempi ja lyhytjalkaisempi kaveri. Tytöt ovat hassuja tappijalkaisia pötköjä. Marisalla on lyhyemmät tassut kuin siskollaan Marinalla. Siskoksista ei mitään hujoppeja aikuisina kasva vaan ne jäävät suht mataliksi.

Viipurin koirat - Marisa 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.