Mahti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55-60 cm)
Syntymäaika: 2/2017

14.12.2017
Mahti muutti Helsinkiin.

8.6.2017
Mahti on ystävällisen oloinen pentu vaikka vähän vieraat ihmiset ujostuttaakin. Mahti odottaa kovasti tulevaa kesää - kunpa sen saisi viettää omassa kodissa.

Luppakorvaiset sisarukset Muhku, Mahti, Masha ja Meda päätyivät alkukesällä Irinan tarhalle. Mahti katselee kainosti tarhavieraita kulmiensa alta. Poika ei kipitä karkuun, mutta ei liioin tohdi rynnätä vieraiden ihmisten luokse suinpäinkään. Mahti ottaa turvaa kavereista ympärillä ja istuskelee tarhavieraita uteliaasti seuraten. Pian tulee Mahdin aika päästä syliin kuvattavaksi ja siinä komea pikkumies istuskelee jäykkänä silmät suurina ihmetyksestä. Voi Mahtia, kun kukaan ei ole poikaa aiemmassa elämässä hellitellyt tai sylitellyt. Vaikka Mahtia jännittää, antaa se kauniisti käsitellä itseänsä eikä sylissä olemisen jälkeen pujahda piiloon vaan jää lähistölle istuskelemaan.

Mahti ei vaikuta miltään energiapommilta vaan rauhalliselta pennulta, mutta ujon kuoren alta voi paljastua ties minkälainen viipottaja. Mahdin kanssa samassa aitauksessa asustaa monta muuta pentua ja yhteiselo pelittää hyvin. Koska Mahdin menneisyydestä ei ole tietoa, on uuden omistajan varauduttava opettamaan sille kaikkia kotikoiran taitoja alusta lähtien. Mahti ei ole lyhyen elämänsä aikana kerinnyt näkemään maailmaa vielä paljonkaan ja uudet asiat ja tilanteet ovat varmasti alkuun jännittäviä.

Pikkumies Mahti etsii sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa rakkautta ja huolenpitoa riittää ainakin 10-15 vuodeksi. Mahdilla on jykevähköt tassut eikä poika miksikään ihan hiirulaiseksi ole jäämässä aikuisena.

Mahti ja sen sisarukset on varhaissteriloitu ennen tarhalle saapumista.

Viipurin koirat - Mahti 6.12.2017

Viipurin koirat - Mahti 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.