Kassu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

30.3.2017
Kassu muutti Keski-Pohjanmaalle omaan kotiin!

3.3.2017
Iloinen häntä vipattaa ja toiveikkaat silmät tuikkivat kirkkaina pimeän pentutalon sisältä. Kassu on ihmisrakas ja ystävällinen vipeltäjä, jonka suurin toive on tietysti oma koti!

Kun pentutalon ovesta pääsee sisään, valtava määrä iloisia pentuja kirmaa vierailijoiden jalkoihin. Kassu on yksi pienimmistä pentutalon asukeista, mutta pärjää hyvin muiden joukossa ja menossa mukana. Poika tulee reippaasti tervehtimään ja on ihan onnessaan, kun se nostetaan syliin rapsuteltavaksi ja kuvattavaksi. Alkuun katsellaan hieman hämillään ympärilleen, mutta jo pian kuuluu kuinka pieni häntä hakkaa iloisesti sylissä ja pari pusuakin oltaisiin valmiina antamaan.

Kassusta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Sen tausta on tuntematon eikä Kassun elämästä ennen tarhalle tuloa ole tietoja. Kassu suhtautuu ihmisiin kuitenkin sen verran luottavaisesti, ettei se missään metsän keskellä yksinään ole kasvanut. Paljon uutta opeteltavaa ja ihmeteltävää kuitenkin riittää, sillä kotikoiran elämä ei ole tuttua Kassulle. Asioita täytyy lähteä opettelemaan aivan alusta alkaen, ja uudelta omistajalta tarvitaan aikaa ja halua panostaa Kassun kotiuttamiseen. Panostus varmasti palkitaan, sillä tästä pojasta saa varmasti vielä mitä parhaimman ystävän!

Viipurin koirat - Kassu 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.