Yerik

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

6.8.2017
Yerik jäi asumaan hoitopaikkaansa.

28.6.2017
Yerik kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen ESBL- ja MRSP-näytteet olivat negatiiviset.

4.5.2017
Onnekas Yerik sai hoitopaikan ja odottaa omaa kotia Mäntsälässä.

11.3.2017
Reipas ja ihmisrakas Yerik tulee pusuttelemaan ja vie sydämen mennessään - vaikka poika kovasti toivoisikin että se vietäisiin. Nimittäin ikiomaan kotiin.

Tuttujen ja iloisten pentujen joukosta katselee uusi naama. Kaunis valkoinen piirto otsasta kuonoon ja lempeät silmät. Yerik on vastikään tullut tarhalle eikä sen menneisyydestä tiedä kukaan mitään. Yerikin avoin ja luottavainen olemus kertoo kuitenkin siitä, että poika on varmastikin saanut kasvaa ihmisten parissa - pihapiirissä vaiko kodissa, sitä on mahdoton tietää. Varmaa on kuitenkin se, ettei Yerik tunnu tietävän mitään parempaa kuin ihmiset, ja oma sellainen onkin pojan toivomuslistalla numero yksi!

Yerik elää pienessä ulkoaitauksessa usean muun pennun kanssa. Kura lentää ja lätinä kuuluu, kun pennut juoksentelevat ja telmivät keskenään. Elämä koiratarhalla on kuitenkin paljon muutakin kuin iloisia leikkihetkiä. Märkää, kuraista, palelemista, satunnaisia kahinoita ruoasta, tilasta ja omasta rauhasta. Turhautumista, stressiä ja ihmisten kaipuuta. Yerik toivoisi, että voisi jonain päivänä unohtaa tarhan ja nauttia kaikista niistä mukavista asioista mistä pienen pennun kuuluukin saada iloita. Yerik ei varmastikaan tiedä miltä tuntuu elää kotikoirana tai millä tavalla ihmiset toivoisivat sen käyttäytyvän. Lisäksi eteen tulee taatusti uusia ja pelottavia asioita, joiden kohtaamisessa tarvitaan omistajan rohkaisua ja tukea. Kärsivällisyydellä, rauhallisella totuttelulla ja hyvillä kokemuksilla päästään jo pitkälle.

Yerikistä kasvaa aikuisena varmasti kunnon komistus. Mitä aikaisemmin matka omaan kotiin pääsee alkamaan, sen valoisammalta näyttää pojan tulevaisuus. Yerik haluaa löytää vastuuntuntoisen ja hyvän kodin, jossa pojasta pidetään varmasti hyvää huolta koko sen loppuelämä.

Viipurin koirat - Yerik 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.