Trista

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

31.5.2017
Trista sai kodin Espoosta.

27.4.2017
Trista-kaunokainen on iloinen ja herttainen tyttö. Trista päätyi pikkupentuna Irinan tarhalle veljiensä kanssa.

Trista ja sen veljet TaroTaifun ja Tundra ovat kotoisin Sokolinskoyen alueelta. Niiden emo oli jäänyt auton alle ja pienokaiset toimitettiin Irinan tarhalle suojaan. Iloiset pörröpäät ovat nyt matkustuskunnossa, omat ihmiset vain puuttuvat.

Kaunis Trista on pesueen ainoa tyttö. Trista on hyvin herttaisen oloinen pentu, joka ilahtuu kovasti saadessaan ihmisseuraa. Tarhaoloissa Trista ei juuri pääse pahemmin ihmisten läheisyydestä nauttimaan, joten ei ihme että sitä meinaa vähän haljeta onnesta. Trista elää toistaiseksi pienessä vajassa muiden pentujen kanssa ja yhteiselo sujuu hyvin. Sylissä Tristaa jännittää ja tyttö tuumii huolestuneena uskaltaisikohan tässä vähän nojata ihmiseen vai ei. Ei kai pieni nojaus pahaa tee. Ei tehnyt. Huh. Kun jännästä sylistä on päästy niin johan alkaa taas häntä heilua ja kaunokaisen katse kirkastua.

Tristan menneisyydestä meillä ei ole tarkempia tietoja. Omaa kotia on tuskin koskaan ollut eikä tyttö varmastikaan ymmärrä kotikoiran taitojen päälle mitään. Elämä suoraan tarhalta tulleen pennun kanssa sisältää monen uuden asian opettelua ja omaksumista. Kotiutuminen voi viedä aikaa, ja rinnalle Trista haluaisikin löytää jostain ymmärtäväisen ja kivan ihmisen. Trista sisaruksineen vaikuttaa luottavaisilta ja ihmisrakkailta pennuilta, joten tulevaisuus näyttää hyvältä. Vielä paremmalta se tosin näyttäisi, jos oma koti Suomessa odottaisi.

Koska sisarusten kohdalla ei täysin voida sulkea pois laumanvartijageenejä, etsitään niille kotia vain omakotitalosta.

Viipurin koirat - Trista 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.