Kaspar

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

12.5.2017
Kaspar muutti omaan kotiin Valkeakoskelle.

26.3.2017
Kaspar on ystävällinen mutta hiukan vielä tuumivainen poika. Kasparin silmistä loistaa kuitenkin utelias pilke, ja poika toivoisikin kovasti pikaista poispääsyä tarhalta!

Emokoira Katinka ja sen viisi pentua elelivät ulkona tehdasalueen liepeillä. Ystävälliset ihmiset ruokkivat koiraperhettä aina silloin tällöin ja lopulta toimittivat koko pesueen Irinan tarhalle turvaan. Vaikka Katinka ja sen pennut ovat eläneet ulkona, on hyvin mahdollista että Katinkalla on joskus ollut oma ihminen ja koti, mutta ehkäpä se on tiineenä hylätty. Katinka on hyvin lempeä, rauhallinen ja ihmisrakas tyttö. Mikäli pennut tulevat yhtään äitiinsä, kasvaa niistäkin mainioita ja hienoja koiria aikuisina. Ihana viisikko KaliKarloKasparKastro ja Kiara ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit itselleen Suomesta!

Kaspar on joukon ainoa partasuu. Kiinnostuneena poika pyörii koko ajan jaloissa ja katselee vieraita tarkkaavaisena. Kaspar antaa kyllä vieraan koskea itseensä, mutta lähes joka kerta kun poikaa yrittää lähestyä hyppää muut koirat eteen hakemaan huomiota ja Kaspar vetäytyy sivummalle. Kaspar toivoisikin kovasti, että jostain löytyisi sille pian oma koti, jossa läheisyyttä ja huomiota olisi rutkasti tarjolla. Kaspar vaikuttaa sosiaaliselta pojalta, ja muiden aitauksen pentujen ja koirien kanssa Kaspar tulee hyvin juttuun.

Emo Katinka on keskikokoinen, noin 50 cm korkea kaunotar. Kaikki pentueen pojat ovat emoaan paljon jykevärakenteisempia ja niillä on paljon isommat tassut. Kasparista kasvaneekin aikuisena varmasti ainakin keskikokoinen poika. On täysin mahdollista, ettei Kaspar tiedä mitään sisällä asumisesta tai kotikoiran elämästä muutenkaan. Kaikkia asioita täytyy lähteä opettelemaan alusta alkaen, ja monet asiat voivat pelottaa ja jännittää alkuun. Tarvitaan aikaa, ymmärrystä ja rohkaisua. Kouluttamista positiivisen vahvistamisen kautta. Suloinen Kaspar haluaisi jo jättää tarhan ja muuttaa omaan kotiin!

Viipurin koirat - Kaspar 10.3. & 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.