Houdini

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

9.4.2018
Houdinin kuulumisia omasta kodista:

“ Houdini muutti luoksemme vuosi sitten. Elämä Houdinin kanssa on ollut enimmäkseen helppoa. Huodini on vilkas, iloinen ja erittäin älykäs koira. Hän on oppinut tanssimista, hän osaa hakea minulle tavaroita, laittaa valot päälle ja pois päältä, avaa ovia (oppi tämän taidon ihan itse) ja tykkää auttaa minua siivoamisessa (hakemalla roskaa minulle). Yksinolon hän osasi pari kuukautta, mutta sen jälkeen kun hän oppi avaamaan ovia hän ei enää halua olla yksin kotona, joten yksinolotreenit aloitettiin alusta. Sekin menee jo hyvin.

Houdini on erittäin rakastavainen koira, joka tulee toimeen ihmisten ja koirien kanssa. Hänellä on paljon koirakavereita (useimmat niistä uroksia) ja tulee myös toimeen siskon vanhan koiran kanssa (narttu). Naapurit saavat pusuja ja haleja.

Houdini on myös ollut terve ja hän on nyt ollut monta kuukautta jo leikattu. Leikkaus meni hyvin ja jälkihoitokin meni hyvin (tötteröajokurssin jälkeen). Teinikausi oli meille aika vaikea sillä Houdini oli aivan liian vilkas, mutta hän on nyt rauhoittunut.

Kiitos erittäin ihanasta koirasta. Houdini on antanut todella paljon iloa!”

13.5.2017
Houdini muutti omaan kotiin Porvooseen.

20.4.2017
Houdini pääsi kahden siskonsa kanssa Suomeen kotihoitoon ja odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

29.3.2017
Sylissä vähän jänskättää, mutta oikeasti Houdini on iloinen ja reipas poika! Houdini odottaa elämänsä rakkautta, omaa ihmistä, Irinan tarhalla, jonne se tuotiin emonsa ja sisarustensa kanssa.

Sisarukset HaitiHadiHippiHipster, Houdini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Voi pikku-Houdinia. Häntää villisti vispaava poika jähmettyy nanosekunnissa syliin nostettaessa. Kuvat eivät valitettavasti kerro koko totuutta, sillä Houdini on hyvin kaunis ja suloinen pentu, jolla on lempeät ja ystävälliset silmät. Päästessään takaisin maahan kova sipsutus käynnistyy jälleen ja äkkiäkös poika on jo pussailemassa. Houdini on reipas ja iloinen poika, joka unelmoi omasta turvallisesta kodista ja ihmisestä, kunnollisesta murkinasta, leluista, maharapsutuksista, mukavista lenkeistä ja yhdessäolosta perheensä kanssa.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Toisiko kevät tullessaan myös Houdinille kodin?

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.