Tilly

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

19.10.2017
Tilly sai kodin Helsingistä.

1.10.2017
"Huomaisiko joku minut?", kysyy pieni Tilly aidanraosta. Tilly on kovin suloinen ja kiltti pentu, joka olisi valmis muuttamaan omaan kotiin heti sopivan sellaisen löydyttyä.

Tilly on asustanut jo jonkin aikaa Irinan tarhalla. Se saapui pikkupentuna ja on nyt siinä iässä, että on valmis vihdoin etsimään itselleen loppuelämän kotia. Kovin hääppöisiä eivät ole Tillyn asumukset tarhalla olleet. Pieni ulkoaitaus vaihtui jokin aika sitten pieneen ulkohäkkiin, jossa Tilly pentukavereineen odottaa uuden elämän alkua. Tilly vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta ja iloiselta tirriäiseltä. Vieraat ihmiset eivät ole pelottavia, päinvastoin Tillystä on ihana saada läheisyyttä ja huomiota. Paikallaan pysyminen on tosin liikaa vaadittu, eihän sitä mitenkään malttaisi vaan olla.

Tillyn menneisyydestä ei ole tietoa. Sen elämä tuskin on ollut kovin ruusuista eikä Tilly-raukka tiedä millaisesta ihanasta pennunelämästä silläkin olisi oikeus nauttia. Tilly tietää sen, että ihmisiä näkee harvakseltaan. Työntekijöillä ei ole aikaa seurustella pentujen kanssa ja lähes kolmensadan koiran tarha on kaikkea muuta kuin pentuystävällinen kasvuympäristö. Tilly pistää kaiken toivonsa likoon, että valtavasta kodittomien merestä joku ihana ihminen huomaisi juuri sen ja tahtoisi tarjota elämän, mistä tyttö ei osaa edes unelmoida. Tillyllä ei ole minkäänlaista ymmärrystä kotikoiran taidoista, joten se etsii sellaista omistajaa, joka haluaa ja jaksaa sille niitä rauhallisesti opettaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.