Ezra

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2/2016

25.1.2017
Ezraa onnisti viimein ja poika muutti omaan kotiin!

16.9.2016
Komea ja kaunis Ezra on upea ilmestys! Ezra on myös ystävällinen ja ihmisrakas poika, joka odottaa sitä oikeaa Helsingin hoitopaikassaan.

Ezran hoitopaikassa on neljä muuta koiraa (kolme vanhempaa urosta, yksi narttu) ja niiden kanssa Ezra tulee hyvin toimeen. Hoitopaikan kissojen kanssa Ezra tulee myös juttuun. Ihmiset ja koirakaverit ovat Ezralle tärkeitä, joten Ezran tulevassa kodissa voisi olla koirakaveri odottamassa. Ezra lähtee mielellään hihnakävelylle, mutta on sen verran filosofista sorttia että saattaa pistää pitkäkseen kesken lenkin ja jäädä katselemaan kaikessa rauhassa maisemia. Rakenteeltaan Ezra ei ole se kaikkein ketterin atleetti vaan raskasrakenteisempaa mallia. Korkeutta pojalla on nyt noin 55 cm, mutta lisäsenttejä ja -kiloja kertynee vielä.

29.6.2016
Ezra matkasi Suomeen hoitopaikkaan ja on tavattavissa Helsingissä.

17.6.2016
Ezra on kovin kaunis pentu mantelin muotoisine silmineen. Ihmisistä Ezra pitää kovasti, joten toivottavasti ystävälliselle ja iloiselle Ezralle löytyisi pian hyvä koti.

Ezra päätyi Irinan tarhalle yhdessä siskonsa Elizan kanssa jonkun hylkääminä, ei toivottuina-pentuina. Vaikka hylätyksi joutuminen oli ikävää, saattoi se kuitenkin olla pentujen onni. Nyt niillä on mahdollisuus löytää kunnolliset kodit Suomesta: rakastava loppuelämän koti, joka ei näytä ovea ystävälleen sen kasvettua pienestä ja suloisesta pennusta aikuiseksi koiraksi.

Ezraa rapsutellessaan ei voi muuta kuin leperrellä niin että kielikin menee solmuun. Ezra on hyvin ystävällinen ja iloinen pentu, jossa on selvää hurmuriainesta! Kun keskellä kuraisia vesilammikoita seisovan pienen pojan liikuttava katse osuu omaani, ei ole muuta mahdollisuutta kuin käydä nappaamassa Ezra syliin. Syliin nostaessa Ezraa alkaa jännittää kuitenkin sen verran, että pikkuisen korvat painuvat ihan kiinni niskaan ja ilme on sen mukainen: hui, kun on jänskää! Takaisin maahan päästessän Ezra jää kuitenkin tyytyväisenä vierelle pörräämään.

Ezran elämässä ei tähän saakka ole varmastikaan suuria onnen hetkiä ollut. Sisarukset ovat viettäneet jossain pienimmän pentuaikansa ja sen jälkeen heivattu koiratarhalle odottamaan parempia aikoja. Niillä tuskin on mitään käsitystä kotikoiran elämästä tai siitä, miltä tuntuu olla rakastettu ja huolehdittu perheenjäsen. Ezra etsii tositarkoituksella omaa ihmistä - sellaista, joka haluaa näyttää Ezralle kuinka ihanaa voi koiranelämä parhaimmillaan olla!

Viipurin koirat - Ezra & Eliza 7.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.