Keanu

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen 
Syntymäaika: 11/2016

29.10.2017
Keanu sai kodin Kuopiosta.

3.8.2017
Upea Keanu etsii uutta kotia! Keanu on tottunut elämään ainoana koirana, mutta koirakaverillinen koti olisi varmasti pojan mieleen.

Keanu on komea mustankiiltävä nuori uros, joka rakastaa liikuntaa ja uimista. Keanu osaa kävellä hihnassa, jäädä yksin kotiin ja tehdä asiansa ulos. Keanu on tottunut asumaan ilman koiraseuraa, mutta innostuu aina kovasti tavatessaan toisia koiria ja viihtyisi varmasti parhaiten kaverin kanssa. Ihmisen kanssa tehtyjä lenkkejä koirakaveri ei tietysti korvaa, joten nuoren koiran kanssa saa aina varautua reippaaseen ulkoiluun ja muuhunkin koiran kanssa puuhasteluun. 

Keanulta testattiin kesäkuussa esbl- ja mrsp-bakteerien kantajuus. Esbl oli negatiivinen, mutta mrsp positiivinen. Elokuun alun kontrollitestissä molemmat näyttivät negatiivistä.

Keanu asuu tällä hetkellä hoitopaikassaan Harolassa ja on tavattavissa siellä. 

Keanun yhteyshenkilönä toimii Ayla.

24.3.2017
Keanu sai kodin Pälkäneeltä.

16.3.2017
Keanu-poika matkusti tarhalta Suomeen ja odottaa kotiehdokkaita Somerolla.

25.2.2017
Herttainen Keanu-poika rakastaa ihmisiä, läheisyyttä ja huomiota - siis kaikkea sitä, mistä se jää paitsi tarhalla. Mistä löytyisi Keanulle oma koti?

Voisiko Keanun maailmassa käydä mitään parempaa kuin muutto omaan kotiin? Ei varmasti voi, sanoo Keanu. Pieni musta laiheliini juoksentelee innoissaan ympärillä saadessaan ihmisvieraita. Keanun pienestä majasta ei juuri ulos näe, ja odotus siitä kun on kuullut autojen kaartavan tarhan edustalle, ihmisten ääniä ja koirien iloista haukuntaa on pitkä. Mutta vihdoin odotus palkitaan ja pieni Keanukin saa osansa ihmisten huomiosta ja silityksistä. Harmi vain, että ne loppuvat joka kerta ihan liian pian.

Keanu vaikuttaa oikein ystävälliseltä, mukavalta ja ihmisrakkaalta pojalta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta luottavainen Keanu tuskin ensimmäistä kertaa elämässään ihmisten kanssa tekemisissä on. Tarhan porttien ulkopuolella aukeaa iso ja jännittävä maailma, johon Keanu ei ole kunnolla vielä päässyt tutustumaan. Monen monta uutta ja ihmeellistä asiaa ja tilannetta on vielä kokematta. Keanu tarvitseekin aikaa ja ymmärrystä sopeutumiseen, paljon kehuja onnistumisista sekä tietysti rajattomasti rakkautta - niillä eväillä Keanusta kasvaa varmasti onnellinen poika!

Viipurin koirat - Keanu 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.