Remi

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

24.5.2017
Remi sai kodin Orivedeltä.

4.4.2017
Remi haahuili kuukauden verran lähikylässä kunnes poimittiin talteen ja toimitettiin Irinan tarhalle. Ystävällinen Remi on kovin järkyttynyt joutumisestaan tarhalle.

Takkuturkkinen poika seisoo tihkusateessa hievahtamatta paikoiltaan ja katselee ulos aitauksestaan. Remi on äskettäin joutunut tarhalle eikä voi ymmärtää miten on päätynyt niin hämmentävään ympäristöön: kovaa haukuntaa ja kymmenittäin koiria ympärillä. Ahtaassa aitauksessa uusin tulokas joutuu kestämään välillä isompien ja nuorempien höykytystä, ja Remi viettääkin suurimman osan ajastaan sisällä kopin suojissa. Kylmä ja märkä sääkään ei erityisemmin houkuttele Remiä ulos.

Viikonloppureissun toinen päivä on aurinkoisempi ja Remi seisoo tutulla paikallaan portin edessä. Poika otetaan hihnaan ja viedään tarhan ulkopuolelle missä on mahdollisuus tehdä rauhassa tuttavuutta. Päästessään pois aitauksesta Remin koko olemus muuttuu ja kippurahäntä nousee jalkojen välistä pirteänä heilumaan. Poika pääsee eroon pahimmista takuista ja kopeloidaan samalla läpikotaisin. Yksi alakulmahammas on katki ja muutama vähän kuluneempi hammas näkyy. Remi ei ole mikään ihan juniori mutta ei vanhuskaan. Poika on arvioitu noin 4-vuotiaaksi, mutta todellinen ikä jää mysteeriksi. Hihnassa Remi kulkee ihan mallikkaasti eikä välitä vaikka ympärillä häärii iso joukko ihmisiä.

Remin menneisyydestä ei ole tarkempia tietoja. Sillä on voinut olla joskus koti, mutta syystä tai toisesta se on joutunut kodittomaksi. Pojan rähjääntynyt olemus kertoo kuitenkin, ettei siitä kovin hyvää huolta ole jaksettu pitää. Remi haluaisi pian löytää oman ja rakastavan kodin, missä saisi viettää parasta mahdollista koiranelämää. Reipasta ulkoilua ja yhdessäoloa oman perheen kanssa. Mistä ystävällinen takkuhaisuli löytäisi arvoisensa ihmisen?

Viipurin koirat - Remi 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.