Ewan

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

14.5.2017
Ewan sai oman kodin ja muutti Turkuun.

27.4.2017
Ewan pääsi kotihoitoon Turkuun ja odottelee adoptiohakemuksia sijaiskodissa.

23.1.2017
Ewanilla ja sen kolmella veljellä kävi onni, kun ne pääsivät turvaan Olgan luokse ja saavat nyt mahdollisuuden etsiä itselleen kunnolliset ikiomat kodit.

Ewan, Edmond, Elwin ja Elias syntyivät syksyllä kadulle Pietarissa. Ihmiset ruokkivat emoa, mutta osa pennuista menehtyi ja Olga lupasi ottaa jäljellä olevat vajaa parikuiset pennut luokseen. Niin alkoi uusi luku nelikon elämässä, ja nyt toiveena on löytää rakastava loppuelämän koti Suomesta.

Paitsi että Ewan on komea ja nätti poika, on se myös luonteeltaan varsin mukava kaveri. Ewan on ystävällinen ja reipas, ja ainakin toistaiseksi vielä myös kohtuu rauhallinen pentu. Tarhalle saapuvat vieraat ovat iloinen yllätys ja häntä huiskuttaen ihmisiä tullaan moikkaamaan.

Ewan elää isossa pentulaumassa Olgan pihalla ja sen päivät kuluvat muiden koirien kanssa leikkien. Olgalla on kuitenkin tällä hetkellä valtavasti koiria hoidettavanaan eikä pienelle Ewanille riitä läheskään niin paljon aikaa ja huomiota kun se toivoisi. Ewan unelmoi omasta kodista Suomessa, missä tarjolla on huolenpitoa, liikuntaa, ruokaa ja leluja - sekä tietysti rajattomasti rakkautta. Koulutusta ei myöskään sovi unohtaa, että Ewanista kasvaa isona hyväkäytöksinen nuorimies. Alkuaikana joutuu varmasti tekemään töitä ja antamaan pojalle aikaa tutustua ja tottua uusiin asioihin ja tilanteisiin, mutta se vaiva palkitaan taatusti!

Alla kuva myös pentujen emosta.

Viipurin koirat - Ewan 18.2.2017

Viipurin koirat - Ewan 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.