Olavi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

27.10.2017
Olavi sai kodin Helsingistä.

8.10.2017
Olavi pääsi harjoittelemaan kotikoiran elämää Helsinkiin.

14.9.2017
Olavia vähän alkuun jännittää vieraat, mutta hetken tutustumisen jälkeen kuoren alta paljastuu ihmisrakas pikkumies!

Aitaukseen mentäessä pieni mies antaa muiden pentujen tulla ensin rapsuteltaviksi, eikä oikeastaan koko Olavista näy alkuun vilaustakaan. Mustavalkoinen pikkupallero lymyää turvallisen parakin suojissa, josta se rohkaistuneena uskaltaa pienen tuumaustauon jälkeen tulla nuuhkimaan ja tekemään tuttavuutta. Ensimmäisellä sylikeikalla Olavia jännittää niin vietävästi että poika ihan jähmettyy kauttaaltaan. Maahan laskettaessa Olavi kuitenkin rentoutuu ja kun se huomaa, ettei vieraita tarvitse pelätä ei ilolla ole rajoja! Myöhemmin sylissä Olavi on paljon rentoutuneempi, rauhoittuu ja painaa päänsä olkaa vasten. Tälläisen syliluudan paikka ei ole alkuunkaan harmaalla ja kuraisella tarhalla, jossa yöt kylmenevät huimaa vauhtia talvea vasten.

Veljekset Olavi ja Kalevi saapuivat tarhalle kahdestaan eikä niiden menneisyydestä ole tietoa. Olavi ei ymmärrä mitään kotikoiran maailmasta tai tavoista, ja pojan kanssa täytyykin lähteä opettelemaan asioita aivan alkeista. Isossa maailmassa riittää ihmeteltävää ja uuden omistajan onkin sitouduttava sopeuttamaan Olavia askel kerrallaan uuteen ympäristöön. Pikku-Olavi pakkaisi jo mielellään kimpsunsa ja kampsunsa ja matkustaisi loppuelämän kotiin Suomen puolelle.

Viipurin koirat - Olavi 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.