Shvonder

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 11/2016

30.3.2017
Shvonder sai kodin Loviisasta.

27.2.2017
Shvonder on iloinen ja ystävällinen mäyräkoiran pentu, joka hylättiin 7-viikkoisena korvissa olevan ihottuman ja karvattomuuden takia.

Helmikuisella tarhavisiitillä Olgan piha täyttyy sinne tänne innokkaina säntäilevistä koiranpennuista. Sisällä talossa on hieman pienempi kaveri, jota Olga kutsuu meidät tapaamaan. Pikkiriikkinen Shvonder-poika on iloinen ja reipas pentu, joka ihmettelee maisemia ja isoja koiria ympärillään. Sylissä olo hieman jännittää, mutta päästyään takaisin maahan alkaa iloinen tepsutus. Shvonder on ihmisrakas ja mukava pikkumiehen alku, joka mieluusti pakkaisi jo laukun ja muuttaisi Suomeen ikiomaan kotiin.

Shvonder vaikuttaa muuten terveeltä natiaiselta, mutta korvissa oleva ihottuma saattaa johtua esim. ruoka-aineallergiasta ja pojan onkin hyvä päästä tohtorin vastaanotolle Suomessa. Shvonder toivoisi että edessä olisi vielä paljon iloisia päiviä, rapsutuksia, leluja, leikkejä ja kaikkea muuta ihanaa mistä pieni pentu voikaan unelmoida! Shvonderille ei kuitenkaan tule tarjota kotia hetken mielijohteesta vaan päätöksen pitää olla loppuun asti harkittu. Mikäli kodistasi löytyy pienen pojan paikka, odottaa Shvonder malttamattomana hakemusta!

Viipurin koirat - Shvonder 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.