Murphy

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

19.1.2017
Murphy sai kodin Ulvilasta.

7.12.2016
Murphy on mahdottoman suloinen ja iloinen pikkupoika, joka haaveilee pikaisesta pääsystä omaan, lämpimään ja rakastavaan kotiin!

Murphy ilmaantui Irinan tarhalle loppuvuodesta. Ystävällinen poika asustaa pienessä vajassa monen muun pennun kanssa tarhan keskellä. Murphy ei tiedä ihanampaa asiaa kuin ihmiset, ja sylissä miekkonen viihtyy niin että silmät kimaltelee onnesta. Murphy vaikuttaa reippaalta pojalta olematta kuitenkaan mikään rasavilli koheltaja. Elämä tarhalla on rankkaa eikä etenevä talvi ja pakkanen lupaa helpotusta.

Murphyn menneisyys on hämärän peitossa. Se on kuitenkin hyvin luottavainen ihmisten suhteen, joten mistään ihan metsiköstä pikkuinen ei ole tarhalle päätynyt. Poika pyörii uteliaana vieressä pieni häntä vipattaen ja odottaa koska rapsutukset taas jatkuvat. Kotikoiran tavoista Murphy ei kuitenkaan tiedä vielä mitään, joten tulevan omistajan on annettava sille aikaa ja ymmärrystä sopeutumiseen. Myrphysta kasvanee aikuisena keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Murphy 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.