Sun

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: aikuisena pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

23.4.2017
Ihana Sun eli Ukko hurmasi hoitajansa ja hoitopaikka muuttui pysyväksi kodiksi. Onnea Ukolle ja perheelle!

10.4.2017
Kiltti Sun-poika oli saanut tarhalla silmäänsä naarmun ja pääsi kotihoitoon Joensuuhun, ja lääkäriin. Sun on asunut Suomessa nyt reilut 3 viikkoa.

Ihana Sun on hyväluonteinen ja fiksu poika. Sun on suhteellisen reipas, tosin vieraat ihmiset vielä hieman jännittävät ja niitä seurataan tarkkaavaisesti oman pedin turvasta. Sun on jo kohtuullisen sisäsiisti, vaikka välillä vahinkojakin sattuu. Sun viihtyy vapaana aidatulla pihalla, joten poika varmasti nauttisi asumisesta omakoti- tai rivitalossa. Kotiin jääminen yksin on vielä ikävää, ja tulevan kodin pitää varata riittävästi aikaa yksinolon opetteluun. Sunista koirakaveri voisi olla kiva juttu, mutta pärjää varmasti myös ainoana koirana. Sun jäänee siroksi keskikokoiseksi, mutta miksikään korttelikiertäjäksi Sun ei sovi, vaan vaatii aktiivista liikuntaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.