Lissu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

3.4.2017
Lissu sai kodin Helsingistä.

26.3.2017
Hoitopaikkaan muuttanut reipas Lissu odottaa kotiehdokkaita Kellokoskella.

Kotihoitaja kertoo:

"Lissu on sopeutunut hyvin kotikoiran elämään. Rohkeutta tulee päivä päivältä lisää. Lissu on eloisa pieni vipeltäjä. Me kotihoitajat ollaan tärkeitä ja Lissu kipaisee jännän paikan tullen jalkoihin turvaan. Lissu on ollut yksin muutamia tunteja, tänään oli pisin aika noin 6 tuntia. Sisustusta ei ollut uusittu. Luultavasti sen takasi riittävä määrä "laillista pureskeltavaa". Lissu tykkää peuhata lelujen kanssa ja luitten pureskelu on myös mieleistä.

Päivittäin ollaan harjoiteltu hihnakävelyä mikä on vielä melkoista poukkoilua. Lissu kipittää mielellään "isosisko" Ruskan kyljessä. Pari kertaa on käyty pidemmillä metsälenkeillä, niistä Lissu on tykännyt erityisen paljon. Gasellinloikat on pitkäsäärisen Lissun bravuuri. Lissua on helppo motivoida nakin paloilla. Luoksetuloa on harjoiteltu päivittäin ja takapuolikin koskettaa ajoittain maata kun pyydetään istumaan.Sisäsiisteys harjoittelut jatkuvat vielä.

Ruska-koiran kanssa Lissu tulee hyvin toimeen kokoerosta huolimatta. Välillä jyystetään samaa luuta. Mikäs sen mukavampaa kuin hypätä ison nallekarhun selkään ja vilistää karkuun mahan alta. Yhteiselo talon kissan kanssa sujuu myös. Pihalla olevat kanat on jänniä kaakattajia. Haukkumista on jonkin verran ollut etenkin iltaisin. Ilmeisesti Lissu kokee epävarmuutta kun kuulee ulkoa toisten koirien ääniä. Tällä hetkellä ainakaan Lissu ei vaikuta kovin haastavalta jos on vaan hyviä ihmiskontakteja ja riittävästi aktiivista puuhailua, liikuntaa ja leluja."

Viipurin koirat - Lissu kotihoidossa 3/2017

16.3.2017
Lissu sai hoitopaikan Suomesta.

19.2.2017
Eloisa Lissu on lupaa tuoda pentuenergiaa taloon koko tuvan täydeltä! Lissu on iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka kaipaisi jo pian omaan kotiin.

Lissu hyppii ja pomppii riemukkaasti Irinan pentutalossa. Ensi vilkaisulla sitä on vähän vaikeaa erottaa muiden ruskeiden pentujen joukosta, mutta pian huomaa, että yksi ruskeista on muita ketterämpi ja meneväisempi. Sehän onkin iloinen Lissu, joka touhuaa pitkin pentutaloa häntä vilkkaasti heiluen.

Vaikka Lissu vaikuttaa eloisalta tytöltä, ei se silti ole mikään mahdoton menijä. Se malttaa nätisti rauhoittua syliin kuvattavaksi, ja taisi se sylissä nököttäminen Lissua vähän jännittääkin. Muuten Lissu ei kyllä jännitä ihmisiä yhtään, vaan se tuntuu rakastavan kaikkia koko pienestä sydämestään.

Lissusta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Lissu tulee tarvitsemaan samaa kuin muutkin koirat: paljon tekemistä ja laatuaikaa omistajan kanssa, ravitsevaa ruokaa, leluja puuhailutuokioihin ja koirakavereita leikkihetkiin. Reipas Lissu pärjännee kodissa ainoanakin koirana, mutta uskoisimme, että se arvostaisi kuitenkin koirakavereita vaikka sitten naapurustossa. Koska mikäs sen hauskempaa nuorista koirista on kuin purkaa energiaa juoksentelemalla kilpaa!

Jos pennun kasvattaminen kunnon koirakansalaiseksi tuntuu sinulle sopivalta haasteelta, ja olet varma, ettei juuri mikään mahti saisi sinua edes harkitsemaan luovuttamista, odottelee Lissu yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Lissu 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.