Riena

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

7.9.2017
Riena sai kodin Tuusulasta.

15.8.2017
Iloisen Rienan seurassa ei voi olla huonolla mielellä! Riena ei jätä arvailuille varaa vaan tekee samantien selväksi että ihmiset ovat parhaita!

Riena päätyi loppukeväällä Irinan tarhalle. Tytön tie tarhalle on tuntematon, mutta ihmisseura ei selvästikään ole Rienalle mikään uusi ja jännittävä juttu. Rienalla onkin aiemmin hyvin voinut olla koti, mutta syystä tai toisesta se on joutunut kodittomaksi. Niin tai näin, nyt Rienan koti on koiratarha niin kauan kunnes oma kunnollinen koti löytyy Suomesta.

Riena on ystävällinen, reipas ja sosiaalinen pentu, jonka pieni märkä kuono suikkisi pusuja tauotta, jos vain joku jaksaisi tyttöä niin kauan sylissä pidellä. Ihmisistä Riena pitää kovasti, mutta hyvin sille maittaa myös leikit muiden pentujen kanssa. Riena olisi kovin onnellinen päästessään pois tarhalta omaan kotiin, kunhan jostain löytyisi kunnollinen ja sitoutunut sellainen. Huolenpitoa ja rakkautta, kunnollista ruokaa ja reippaita lenkkejä peruskoulutusta unohtamatta. Riena odottaa kovasti milloin ensimmäiset hakemukset ropisevat postilaatikkoon!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.