Shulia

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

16.12.2017
Shulia sai oman kodin.

30.11.2017
Shulia matkasi siskonsa kanssa Suomeen ja odottaa kotiehdokasta hoitopaikassaan Helsingissä.

10.11.2017
Pörröinen Shulia on melkoinen sydämenvalloittaja! Shuliassa on reipas annos terrieriä, joten sohvaperunaksi tästä pienestä tytöstä ei kuitenkaan ole.

Shulia ja sen sisarukset Dina ja Druzhok sekä jo kodin saanut Sharik, päätyivät Olgan tarhalle parikuisina pikkupentuina. Ne ovat varttuneet Olgan hoivissa reippaiksi ja iloisiksi pennuiksi, joilla rokotukset ovat nyt voimassa ja matka Suomeen voisi alkaa koska tahansa.

Shulia on ihana karvapallo, joka mennä touhottaa Olgan talossa kovin tärkeänä ja reippaana. Se tassuttelee vauhdikkaasti ihmisen luota toiselle ja haluaa kovasti huomiota ja silityksiä. Sylissä oleminen on Shulialle vielä vähän outoa ja jännittävää, mutta kaikki muu huomio on tutustumisen jälkeen maailman ihaninta!

Shuliassa ja sen sisaruksissa on selvästi aimo annos jotain terrieriä, joten sopii olettaa, että luonnekin tulee olemaan sopivan terrierimäinen. Omaa tahtoa voi siis olettaa löytyvän reippaasti, ja uuden omistajan tuleekin ymmärtää, että pienestä koostaan huolimatta Shulia tulee tarvitsemaan arkisten tapojen opettelua ja johdonmukaista kasvattamista. Shuliasta tuskin tulee sohvaperunaa, vaan se tulee tarvitsemaan paljon reipasta liikuntaa ja aktivointia, ettei tylsyys pääse iskemään ja kotia muotoilla uuteen uskoon.

Vaikka Shulia on tarhaoloissa reipas, on syytä kuitenkin muistaa se, että kaikki tarhan ulkopuolinen elämä on sille varsin uutta. Sitä voi siis ujostuttaa uudet asiat ja ihmiset alkuun selvästi. Rauhallisella totuttamisella ja ohjaamisella Shulia kuitenkin tottuu vielä moniin asioihin, kunhan sille annetaan aikaa edistyä omassa tahdissaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.

Viipurin koirat - Dina, Shulia & Druzhok 25.11.2017