Druzhok

Sukupuoli: uros
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

5.2.2019
Lisätty uusia kuvia Druzhokista omassa kodissaan.

23.1.2018
Druzhok sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

5.1.2018
Druzhok-pojasta ei oteta enempää hakemuksia.

21.12.2017
Druzhok lähti opettelemaan kotikoiran elämää Lappeenrantaan, jossa herraa pääsee myös tapaamaan.

10.11.2017
Druzhok on melkoisen ihana pikkupoika! Älä anna mahdottoman suloisen ulkonäön silti kokonaan hämätä: Druzhokista löytyy takuulla myös terrierimäistä päättäväisyyttä!

Druzhok ja sen siskot Shulia ja Dina sekä jo kodin saanut veli Sharik, päätyivät Olgan tarhalle parikuisina pikkupentuina. Ne ovat varttuneet Olgan hoivissa reippaiksi ja iloisiksi pennuiksi, joilla rokotukset ovat nyt voimassa ja matka Suomeen voisi alkaa koska tahansa.

Druzhok teputtaa innoissaan vastaan! Uudet tuttavuudet ovat sen päivän kohokohta, ja siitähän pitää ottaa kaikki ilo irti. Druzhok hyörii ja pyörii, hakee välillä rapsutuksia, ja sitten taas juokseen leikkimään sisarustensa kanssa. Kertakaikkisen mainio poika, jota katsoessa ei voi olla hymyilemättä!

Druzhokissa ja sen sisaruksissa on selvästi aimo annos jotain terrieriä, joten sopii olettaa, että luonnekin tulee olemaan sopivan terrierimäinen. Omaa tahtoa voi siis olettaa löytyvän reippaasti, ja uuden omistajan tuleekin ymmärtää, että pienestä koostaan huolimatta Druzhok tulee tarvitsemaan arkisten tapojen opettelua ja johdonmukaista kasvattamista. Druzhokista tuskin tulee sohvaperunaa, vaan se tulee tarvitsemaan paljon reipasta liikuntaa ja aktivointia, ettei tylsyys pääse iskemään ja kotia muotoilla uuteen uskoon.

Vaikka Druzhok on tarhaoloissa reipas, on syytä kuitenkin muistaa se, että kaikki tarhan ulkopuolinen elämä on sille varsin uutta. Sitä voi siis ujostuttaa uudet asiat ja ihmiset alkuun selvästi. Rauhallisella totuttamisella ja ohjaamisella Druzhok kuitenkin tottuu vielä moniin asioihin, kunhan sille annetaan aikaa edistyä omassa tahdissaan.

Viipurin koirat - Dina, Shulia & Druzhok 25.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.