Jasmina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

29.3.2018
Jasmina sai kodin Helsingistä.

3.2.2018
Kaunis Jasmina katsoo lempeästi tulijoita. Pieni häntä alkaa heilua ja tyttö ilahtuu ihan valtavasti, kun edes jollain on pieni hetki aikaa hänellekin!

Jasmina ja sen veli Joda ovat reippaat sisarukset, jotka etsivät nyt kotia Irinan tarhalla. Emme tiedä, miten kaksikon tie vei tarhalle, mutta parempi kuitenkin niin kuin kadulla yksin seikkaileminen.

Jasmina on hyvin aurinkoinen ja kiva tyttö. Se juoksee iloisesti tervehtimään ja haluaa kovasti osansa huomiosta. Se malttaa kuitenkin odottaa vuoroaan varsin kiltisti, häntä vain heiluu tauotta, kun se haluaisi jo rapsutuksia ja herkkuja.

Syliin nostaminen oli Jasminasta kuitenkin vähän jännittävä paikka. Mutta niin se on suurimmalle osalle pennuista, sillä tarhalla kellään on vain harvoin aikaa ottaa pentuja syliin siliteltäväksi. Kotona Jasmina tottuu kuitenkin varmasti nopeasti käsittelyyn ja sylissä olemiseen, onhan Jasmina kuitenkin hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas pikkutyttö.

Toisten pentujen kanssa Jasmina tulee hienosti juttuun. Se rakastaa pieniä leikkihetkiä ja lelujen repimistä, mutta ei kuitenkaan ala kiistelemään sen enempää, vaan suhtautuu iloisen ystävällisesti rajumpiinkin pentukavereihin. 

Jasminasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Se on varsin siro pentu, joten saattaa olla, ettei se aikuisenakaan kasva mahdottomaksi jättiläiseksi. Ihan takuulla siitä tulee kuitenkin aktiivinen tyttö, joka haluaa päivittäin pitkille lenkeille, niiden lomaan kaipaa pientä aktivointia tai vaikka temppujen opettelua, ja iltaisin sitten käpertyä omistajansa kainaloon sohvalle.

Tarhalla Jasmina vaikuttaa kivan reippaalta tytöltä, mutta saattaa hyvin olla, että muutto omaan kotiin saa sen jännittämään ja ihmettelemään monia asioita. Siksi rauhallinen totuttaminen ja opastaminen tulee olemaan avainsana, ja mikäs kiire kellään tässä valmiissa maailmassa onkaan. Jos suloinen Jasmina tuntuu juuri sinun elämästäsi puuttuvalta palaselta, täytä adoptiohakemus!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus