Bilbo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2017

14.6.2018
Bilbo sai oman kodin Tampereen seudulta ja vaihtoi nimensä Rafaeliksi.

11.4.2018
Bilbo on herttainen ja symppis pentu. Ihmisiä tämä pieni kippurahäntä rakastaa ja Bilbon suurimpana haaveena onkin pian päästä oman ihmisen kainaloon!

Bilbon aitauksessa on ahdasta. Pentuja on paljon ja kaikki haluaisivat osansa ihmisten huomiosta. Bilbo vaikuttaa mukavalta pennulta. Se ei ole mikään lahkeessa roikkuva riiviö vaan jää mielellään istumaan vierelle ja katselee ystävällisillä nappisilmillään kysyvästi: "Joko nyt olisi minun vuoroni saada muutama rapsutus?". Bilbo ilostuu kovasti kun ihminen lähestyy sitä, mutta kahdenkeskisestä seurustelutuokiosta on turha haaveilla kun päälle olisi pomppaamassa joukko iloisia kuratassuja. Bilbo on hivenen muita pentuja pienempi ja myös rauhallisempi, ja se tuppaakin vähän jäämään muiden jalkoihin. 

Bilbo vaikuttaa ihmisrakkaalta ja kivalta pennulta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisten läheisyyteen poika on selvästi tottunut. Kotikoiran taidoista Bilbolla tuskin on minkäänlaista käsitystä, joten tulevan omistajan on varauduttava harjoittelemaan kaikenlaisia asioita aivan alkeista lähtien. Pikku-Bilbo haaveilee lämpimästä ja rakastavasta kodista, reippaista ulkoiluista, leluista ja maistuvasta pöperöstä sekä tietysti oman ihmisen kanssa puuhailusta ja yhdessä loikoilusta. 

Viipurin koirat - Bilbo 26.5.2018

Viipurin koirat - Bilbo 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.