Lovisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 10/2017

21.6.2018
Ihastuttava Lovisa sai kodin Lempäälästä.

29.5.2018
Tämä pikkuneiti ei selvästikään ole ensimmäistä kertaa sylissä. Lovisa on reipas, iloinen ja eloisa kipittäjä - ja vieläpä oikein ihmisrakas sellainen!

Lovisa ilmestyi keväällä Irinan tarhalle. Pientä mutta iloista Lovisaa ei voi olla huomaamatta. Lovisa kipittää ystävällisen reippaasti nuuhkuttelemaan tarhavieraiden puntteja ja hakemaan rapsutuksia. Ketterä ja ehtivä tyttö on äkkiä käynyt moikkaamassa jokaista eikä miespuolinenkaan tarhavieras välty pussailuyrityksiltä. Syli näyttäisi olevan se kaikkein paras paikka, ja jo kerran siellä oltuaan olisi Lovisalla kova halu päästä uudelleenkin kainaloon.

Lovisa asustaa tällä hetkellä pentuaitauksessa ja se onkin pikkuruiselle tytölle turvallisin sijainti tarhalla. Lovisan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta luottavaisesta ja avoimesta suhtautumisesta vieraisiin voi päätellä, että Lovisalla on ainakin pääosin hyviä kokemuksia ihmisistä. Tarhaoloissa Lovisa ei vaikuta tippaakaan arkailijalta, mutta toki omaan kotiin muutto ja uusi ympäristö voi tuoda eteen asioita, jotka ovat sille uusia. Reippaalla ja rohkealla asenteella varustettu Lovisa voisi kuitenkin hyvinkin soveltua myös vähän vilkkaampaan ympäristöön. Kooltaan Lovisa ei ole juuri mäyräkoiraa isompi. Aitauskavereiden kanssa leikkisä Lovisa vaikuttaa tulevan hyvin juttuun.

Lovisan todellinen ikä jää mysteeriksi, mutta kirkkaan valkoiset hampaat ja pentumainen olemus antavat osaviittaa siitä, ettei kovin vanhasta neitokaisesta liene kyse. Lovisa vaikuttaa aktiiviselta nuorelta koiralta, ja se toivookin löytävänsä samanhenkisen ihmisen itselleen. Reippaat lenkit ovat takuulla Lovisan mieleen. Kotikoiran taidoista Lovisalla tuskin on käsitystä, joten tulevan omistajan on oltava valmis panostamaan mm. yksin olemiseen, hihnassa kävelyyn ja sisäsiisteyden opetteluun. Sopivan kodin löydyttyä ihana Lovisa on valmis pakkaamaan matkalaukut ja sanomaan hyvästit tarhaelämälle!

Viipurin koirat - Lovisa 26.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.