Ilja

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

26.2.2018
Ilja sai kodin Tyrnävältä.

13.2.2018
Iljalla on tällä hetkellä kotihedokas eikä uusia hakemuksia oteta vastaan.

19.1.2018
Uudesta elämästään täysin rinnoin nauttiva Ilja on päässyt hyvin jyvälle kotikoiran elämästä. Iljaa pääsee tapaamaan pk-seudulla.

Kahdessa viikossa on tapahtunut paljon. Ilja on alusta lähtien ollut hyvin luottavainen ihmisten suhteen eikä se pelkää hoitoperheen miespuolisia ihmisiä eikä lapsia. Päinvastoin, mitä enemmän väkeä ympärille ilmestyy sen hauskempaa Iljalla on. Hoitoperheen muut koirat Ilja on ottanut ilolla vastaan ja pikkupojan suurinta hupia on kovat painilekit muiden kanssa. Kissankin Ilja on tavannut ja kovin kiinnostuneena heiluttaa häntäänsä ja nuuhkii maukua.

Iljalla välähti nopeasti, että tarpeet on tarkoitus tehdä ulos. Sisäsiisti Ilja ei kuitenkaan vielä ole, mutta edistyy koko ajan hienosti. Ulkona Ilja viihtyy hyvin, mikäs sen hauskempaa kuin pomppia lumihangessa risu suussa. Saunassakin poika on ehtinyt käväisemään ja viihtyi niin hyvin lauteilla ettei meinannut suostua tulemaan pois. Liikennettä Ilja voi vielä vähän kävellessä ihmetellä, mutta reippaana poikana se varmasti tottuu siihen, että yhtä jos toisenlaista liikkujaa kulkee ohi. Muut ulkona liikkuvat koirat kiinnostavat Iljaa ja vieraita ihmisiä olisi kiva päästä pusuttelemaan. Pääasiassa Ilja pärjää hyvin rauhallisella taajama-alueella ja pikkuhiljaa jännittävistä asioista tulee arkipäivää. 

Ilja on mahdottoman ihmisrakas, sosiaalinen ja luottavainen pentu, jolla on hyvät eväät elämään. Ilja viihtyy erittäin hyvin koiraseurassa ja koirakaveri uudessa kodissa olisi mahtava juttu.

Iljalla on painoa tällä hetkellä noin 8 kiloa.

Viipurin koirat - Ilja tarhalla & kotihoidossa

4.1.2018
Suloinen Ilja-pentu sanoi hyvästit tarhalle ja muutti Suomeen hoitopaikkaan. Iljan hoitopaikka sijaitsee pk-seudulla.

Tarhalla niin kovin iloisesta ja meneväisestä pikku vipeltäjästä tulee lähipäivinä lisätietoja, kunhan poika on hetken saanut ihmetellä uutta ympäristöään.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.