Becky

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen (n. 10 kg, 40 cm)
Syntymäaika: 9/2016

23.05.2020
Beckyn kuulumisia omasta kodista:

"Herkkä Becky-tyttö sopeutui rohkeasti uuteen kotiinsa Lahdessa oltuaan pitkään kotihoidossa. Pikku-Becky on aivan mamman mussukka ja rakastaa rapsutuksia, ruokaa, aurinkoa, pehmeitä petejä ja lenkille lähtee aina vähintään innoissaan. Isännänkin rapsutettavaksi Becky uskaltaa mennä, vaikka se aluksi oli vähän jännää. Lapinkoiraveli Unto on Beckylle valtavan tärkeä. Päivittäiset painileikit saavat molempien silmät sädehtimään ja kuonot koiramaiseen hymyyn. Becky on herkyydellään ja hassuudellaan valloittava, mittaamattoman arvokas ja rakas perheenjäsen. <3 "

29.3.2018
Becky löysi vihdoin oman kodin ja muutti Lahteen!

18.3.2018
Becky kävi sterilisoitavana.

9.12.2017
Becky odottaa edelleen omaa kotia Sipoossa. Becky on rauhallinen ja kiva tyttö, joka tulee hienosti toimeen niin koirien kuin kissojenkin kanssa.

Kotihoidossa on vierähtänyt Beckyllä jo yhdeksän kuukautta. Arkielämä sen kanssa on tasaista ja mukavaa. Becky nauttii pitkistä lenkeistä ja erilaisesta yhteisestä puuhailusta. Sen voi ottaa mukaan melkeinpä mihin tahansa, sillä uudetkaan paikat tai asiat eivät Beckyä pahemmin hätkäytä.

Kotiin tulevat vieraat ihmiset ovat Beckylle kuitenkin yhä jännittävä juttu, joten se vaatii vielä harjoitusta. Ulkona Becky suhtautuu vieraisiin varovaisen uteliaasti, eikä se siellä koskaan hauku ihmisiä. Miehet ja lapset ovat Beckystä jännittävämpiä kuin naiset.

Becky tulee erittäin hyvin toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Edelleen katsommekin, että Beckyn uudessa kodissa tulisi sitä odottaa koirakaveri tai vaikka useampikin. Lapsiperheeseen Becky ei sovellu, sillä se arastelee lapsia selvästi enemmän kuin aikuisia.

Beckyn sydänystäväksi pääseminen vaatii hieman aikaa, mutta kun sen luottamuksen saa puolelleen, on Becky ihana ja kultainen kaveri.

9.9.2017
Becky on jo varsin reipas ja kovin valloittava tyttö! Kotikoiran hyvät käytöstavat ovat hallussa ja elämä muutenkin mukavaa Beckyn kanssa.

Becky on ollut kotihoidossa nyt puoli vuotta. Siinä ajassa hyvin arasta nuoresta tytöstä on kuoriutunut reipas ja hyväkäytöksinen koira, joka nauttii hoitajan kanssa yhdessä tekemisestä ja liikkumisesta. Becky on päässyt aloittamaan mm. jäljestystä ja nose workia, ja molemmat lajit vaikuttavat olevan tytön mieleen. Arkisia taitoja ollaan myös harjoiteltu ahkerasti, ja Becky kulkeekin hihnassa mallikkaasti haukkumatta tai säikkymättä.

Vieraat ihmiset olivat Beckylle pitkään suuri jännityksen aihe. Nyt Becky on uskaltanut mennä jo usean vieraan ihmisen rapsuteltavaksi heti ensitapaamisella. Kotiin sisälle tulevat vieraat saavat Beckyn kuitenkin haukkumaan, joten ne tilanteet tulee hoitaa rauhallisesti.

Becky on perusluonteeltaan rauhallinen tyttö. Se jää yksin kotiin rauhallisesti, eikä vieraisiinkaan paikkoihin yksinjääminen ole ollut ongelma. Becky on kultainen pieni koira, joka ansaitsee arvoisensa kodin<3.

23.5.2017
Becky on kaunis, pieni ja valloittava tyttö, joka rakastaa ulkoilua ja yhdessä touhuamista! Becky odottaa kotia Sipoossa.

Becky on ollut kotihoidossa Suomessa nyt pari kuukautta. Sinä aikana arasta pennusta on kuoriutunut iloinen nuori tyttö, joka kulkee reippaasti mukana uusissa paikoissa. Becky ei oikeastaan hätkähdä enää mistään asioista, vaan se sopeutuu helposti vilkkaisiinkin tilanteisiin. Alkuaikojen pelko lapsia kohtaan on unohtunut myös hyvin.

Becky kulkee hihnassa edelleen kauniisti, eikä se hauku vastaantuleville koirille. Rauhallisesti tutustumaan tulevia koiria Becky tervehtii ystävällisesti. Kovin vauhdikkaasti luokse tulevat koirat saavat Beckyn väistämään. Myös hoitopaikan vanhemman nartun kanssa Becky tulee erinomaisen hyvin toimeen: se ei koskaan vahdi ruokaansa, herkkujaan tai mitään muutakaan, ja kunnioittaa kiltisti, jos vanhempi koira murahtaa sitä kauemmas. Päivittäin ne leikkivät vauhdikkaasti ja iloisesti. Kissojenkin kanssa Becky tulee edelleen hienosti juttuun.

Kevään tullen Becky on innostunut myös vesileikeistä. Uimaan asti se on päätynyt vain vahingossa, mutta vedessä kahlaaminen on Beckystä ihan huippukiva juttu!

Perusluonteeltaan Becky on edelleen iloinen, mutta kuitenkin mukavan rauhallinen tyttö. Se pitää pitkistä lenkeistä ja kaipaa myös muuta touhuamista, mutta kuitenkaan se ei ole koira, joka vaatisi valtavia määriä tekemistä aktivointitarpeen täyttämiseksi. Becky ei pode minkään asteen eroahdistusta, vaan se jää kotiin kiltisti ja rauhallisesti odottamaan (tosin tylsyyksissään se saattaa edelleen nakerrella pikkuesineitä). Becky ei myöskään ole erityisen haukkuherkkä.

Ulkona Becky suhtautuu vieraisiin ihmisiin uteliaasti, mutta hieman varovasti. Nameja tarjoamalla siitä saa kuitenkin kaverin. Kotihoitopaikassa sisällä Becky sen sijaan on vielä hieman epävarma vieraiden ihmisten (erityisesti miesten) kanssa, mikä näyttäytyy haukahteluna, mutta tässäkin asiassa edistytään koko ajan. Becky etsii silti edelleen kotia, jossa ei ole ainakaan pieniä lapsia. Myös kiva koirakaveri on yhä Beckyn toivelistalla uuden kodin suhteen.

Becky on edistynyt niin huimasti näiden kahden kuukauden aikana, että kunhan aikaa vielä vähän kuluu, siitä kuoriutuu varmasti vielä entistäkin mutkattomampi ja sopeutuvaisempi koira. Ja nyt jo se on kovin sympaattinen ja kultainen tyttö!

13.4.2017

Becky on reipastunut kovasti. Se on valloittava tyttö, joka kulkee iloisesti mukana uusissakin paikoissa. Becky odottaa kotia Sipoossa.

Beckyn alkuaikojen arkailut alkavat pitkälti olla menneen talven lumia. Becky kulkee kotihoitajan mukana monta kertaa viikossa uusissa paikoissa, ja Becky liikkuu jo reippaasti häntä ylhäällä tutkimassa uudet maisemat. Vilkkaammatkin ympäristöt ovat siis jo Beckyn mielestä ihan ok, vaikka aivan kaupungin keskustaan asti ei vielä ole lähdetty.

Becky kulkee hihnassa hienosti pahempia vetämättä. Vastaantulevat koirat se ohittaa myös kauniisti, ja tätä kauniisti ohittamista vahvistetaan yhä palkitsemalla. Becky on nopea oppimaan ja se tarjoaa jo varsin hyvin katsekontaktia erilaisissa ohitustilanteissa. Becky antaa tehdä myös erilaiset hoitotoimenpiteet nätisti.

Becky jää koirakaverin kanssa kiltisti kotiin työpäivän ajaksi. Jotain pientä askartelua se tosin harjoittaa, mutta sehän kuuluu elämään nuoren koiran kanssa.

Perusluonteeltaan Becky on varsin rauhallinen: se ei hötkyile tai sähellä, vaan suhtautuu maltillisesti asioihin. Toki Becky on myös leikkisä, ja se leikkii ja juoksee päivittäin hoitopaikan toisen koiran kanssa aidatulla pihalla.

Vieraat ihmiset jännittävät Beckyä vielä jonkin verran. Erityisesti lapset ovat Beckylle outo juttu, ja siksi Becky etsii edelleen kotia aikuiskodista. Ajan kanssa Becky tottunee myös lapsiin, mutta vilkkaasti liikkuvat lapset ovat sille vielä iso jännityksen aihe.

Becky on utelias, ihana ja kultainen tyttö. Se rakastaa kovasti omaa ihmistään ja hakeutuu aina viereen nauttimaan rapsutuksista. Becky kaipaa sellaista omistajaa, joka jaksaa edelleen jatkaa Beckyn rauhallista totuttamista vieraisiin ihmisiin. Muuta erityistä haastetta Beckyn kanssa elämisessä ei sitten olekaan. Becky etsii kotia, jossa olisi jo koirakaveri, sillä se ottaa jännittävissä tilanteissa paljon tukea rauhallisesta vanhemmasta koirasta. Kissojen kanssa Becky tulee edelleen myös erinomaisen hyvin toimeen.

26.3.2017
Becky on iloinen tyttö. Se rakastaa leikkejä koirakaverin kanssa ja nauttii tuttujen ihmisten huomiosta. Becky odottaa kotia Sipoossa.

Becky on reipastunut huimasti ja kotioloissa se ei arkaile enää juuri mitään. Becky hakeutuu mielellään ihmisten seuraan ja nauttii silityksistä. Lenkitkin sujuvat reippaasti myös ihmisten ilmoilla, vaikka vastaantulevat ihmiset ja koirat saavat Beckyn jännittämään jonkin verran.

Becky on hyvä kaveri hoitopaikan vanhemman nartun kanssa ja se ottaakin siitä tukea erityisesti ulkoillessa. Vanhempi koirakaveri olisikin erinomainen asia Beckyn uudessa kodissa. Becky tulee edelleen hyvin toimeen myös kissojen kanssa.

Ainoa haaste Beckyn kanssa on sen epävarmuus miesten ja vieraiden ihmisten kanssa. Tämän vuoksi Becky etsii omistajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta epävarmoista koirista ja joka osaa ja haluaa kannustaa Beckyä etenemään sen omaan tahtiin. Beckyn kanssa on aloitettu naksutinkoulutusharjoitukset tähän avuksi.

Becky on lähes sisäsiisti ja yksinolot sujuvat hyvin, tosin Becky ei ole joutunut olemaan kovin pitkiä aikoja yksin. 

Viipurin koirat - Becky 19. & 26.3.2017

12.3.2017
Viikko kotihoidossa on tehnyt ihmeitä ja Beckystä on kuoriutunut iloinen ja hauska tyttö! Becky odottaa kotiehdokkaita Sipoossa.

Ensimmäisten päivien arkailut alkavat olla unholassa, ja tuttujen seurassa Becky on jo reipas ja eloisa tyttö. Becky seurailee hyvin uteliaana kotihoitajien puuhia ja jää myös usein nauttimaan rapsutuksista.

Omalla pihalla ja lähiympäristössä Becky ulkoilee jo reippaasti häntä pystyssä. Pidempiin lenkkeihin totutellaan pikkuhiljaa. Hihnassa kulkeminen on kaikkiaan Beckylle vielä vähän ihmeellinen juttu, mutta päivä päivältä se alkaa sujua paremmin. Yksinolot vaikuttavat sujuvan myös hyvin.

Hoitopaikassa Becky tottuu myös kissoihin ja tuleekin niiden kanssa jo sujuvasti juttuun. Eivätkä kanatkaan Beckyä ihmetyttäneet!

Aluksi Becky jännitti kovasti hoitopaikan vanhempaa narttua. Sopeutuminen ja reipastuminen ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja nyt Becky jo leikkii vauhdikkaasti koirakaverin kanssa.

Becky on utelias ja iloinen tyttö. Vaikka se on reipastunut vauhdilla, on ulkoilu vielä sen verran jännittävää, että hyvin vilkkaaseen kaupunkiympäristöön Becky ei halua. Rauhallinen taajama sopinee kuitenkin hyvin, kunhan ympäristöön tutustutaan Beckyn tahdissa. Vieraita ihmisiä Becky jännittää myös vielä sen verran, että lapsiperhe ei ole Beckyn paikka.

Becky jää kooltaan kohtuullisen pieneksi: se painaa nyt 10 kg ja on 40 cm korkea. Se saattaa kasvaa vielä hieman, mutta jää varmasti alle 15-kiloiseksi.

Beckyn yhteyshenkilönä toimii Laura.

6.3.2017
Kaunis ja pieni, mutta kovin ujo Becky pääsi Suomeen kotihoitoon. Becky odottaa kotiehdokkaita Sipoossa.

Ensimmäiset päivät hoitopaikassa ovat olleet Beckylle hyvin jännittäviä. Se syö herkkuja hoitajan kädestä, mutta muutoin se viettää aikansa kaikkea uutta turvapaikassaan ihmetellen. Pikkuhiljaa Becky saa tottua elämiseen sisätiloissa sekä ulkoiluun rauhallisella pihalla. 

29.1.2017
Kaunis ja siro Becky on vähän ujo tyttö. Se tarkkailee uteliaasti pienen matkan päästä, mutta tuumailee vähän tutustumisen kanssa.

Becky ja sen kuusi sisarusta ovat lähtöisin Svetogorskin kaupungista. Koska niistä ei kukaan huolehtinut, muuttivat ne Olgan tarhalle jo varsin nuorina pentuina. Nyt ne haluaisivat jo pian muuttaa omiin koteihin. Beckyn sisaruksia ovat Bess, Biska ja Belle.

Becky on siskoksista pienin. Se on siro, kaunis ja rauhallinen tyttö, joka makoilee mielellään talon edustalla portailla ja katselee sieltä ympärillä olevaa menoa. Välillä Becky liittyy muiden pentujen seuraan ja tulee pyörimään lähelle, mutta oma-aloitteisesti se ei oikein rohkene tutustua vieraisiin.

Becky vaikuttaa kiltiltä ja ystävälliseltä pennulta, vaikka sitä ujostuttaakin lähemmän tuttavuuden tekeminen. Kun Becky otettiin syliin kuvaamista varten, jännitti sitä tilanne selvästi. Kiltisti se kuitenkin napotti sylissä, vaikkei kummemmin osannutkaan poseerata.

Koska Becky on ujohko tyttö, etsii se ensisijassa kotia, missä olisi reippaampi aikuinen koira näyttämässä mallia ja tuomassa turvaa jännittäviin tilanteisiin. Fiksuna tyttönä Becky tottuu varmasti vielä uusiin asioihin ja tilanteisiin, mutta se tulee tarvitsemaan siihen aikaa ja rauhallista opastamista. Becky jäänee aikuisena pienehköksi keskikokoiseksi.

Vaikka tarhalla Becky on hyvin rauhallinen, voi kotioloissa siitä kuoriutua huomattavasti vilkkaampi, joten uuden omistajan tulee olla valmis tarjoamaan sille puuhailtavaa ja liikuntaa. Kun Becky pääsee kotioloissa reipastumaan, voi se innostua vaikkapa jostain mukavasta harrastuksestakin. Ihan tavallinen kotikoiran elämä olisi Beckylle suurin mahdollinen lottovoitto, ja se toivoo pääsevänsä lunastamaan lipun Suomeen jo pian!

Viipurin koirat - Becky 18.2.2017

Viipurin koirat - Becky 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.