Kaapo

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

15.12.2018
Kaaposta tuli Pohjois-Karjalan poika, kun se muutti omaan kotiinsa!

29.11.2018
Kaapolla on kotiehdokas, eikä siitä oteta enempää hakemuksia vastaan.

22.11.2018
Kaapo muutti Suomeen ja odottaa adoptiohakemuksia sijaiskodissa Keravalla.

Kaapon yhteyshenkilönä toimii Arja.

Viipurin koirat - Kaapo 15.11.2018

22.11.2018
Kaapon rabiesvasta-ainetaso testattiin ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

Kaapolta on testattu negatiivisiksi kaikki siltä testatut vektorivälitteiset taudit: anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi.

22.10.2018
Luppakorvainen Kaapo pötköttelee syliin nostettaessa rauhallisena. Kaapo on varsin mukavan oloinen poika, josta tulee varmasti kiva kaveri jollekin.

Sisarussarjasta pienin pentu Kaapo vaikuttaa sopuisalta pojalta. Korvat heiluen Kaapo juoksee pitkin hiekkakenttää muiden koirien perässä. Elämä on tässä vaiheessa vielä leikkisää muiden pentujen kanssa temmeltämistä. Syliin nostettaessa Kaapo kuitenkin osaa rauhoittua oleilemaan ja näyttääkin nauttivan varsin rennonoloisena korkeasta tähystyspaikastaan. Kaapon sisaruksia ovat KainoKiaraKosmos ja Kaisla.

Viipurin Koirien ensimmäisen kummipentueen elämää on seurattu kesästä lähtien tarhalla. Viisi pelokasta ja nälkäistä pentua saapui pahvilaatikossa Olgan tarhalle elokuussa. Pentujen emon omistaja oli hylännyt jo aiemmin talvella, kotitaloaan kohdanneen tulipalon yhteydessä. Muuttokuormaan ei enää mahtunutkaan koira ja joitakin kuukausia myöhemmin tämä viisikko syntyi palaneen talon pihapiiriin. Nyt emosta huolen pitää entinen naapuri, joka on myöskin luvannut toimittaa emon steriloitavaksi eläinlääkärille.

Pikkuinen Kaapo tulee tarvitsemaan hellää opastusta kotikoirantaitoja opiskellessaan. Kaapo tuskin on ollut sisätiloissa aiemmin, saati sitten kulkenut hihnassakaan, joten ihan aakkosista alkaen opiskelut on aloitettava. Kaapo on fiksun oloinen nuori mies, joka positiivisin menetelmin annettavan opastuksen tulee varmastikin hyvin sisäistämään.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.