Blondie

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

1.7.2018
Blondie lähettää kesäiset kuvaterveiset omasta kodista.

13.1.2018
Blondie sai kodin Joensuusta.

29.12.2017
Blondiella on kotiehdokas eikä siitä tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

21.12.2017
Blondie pääsi jatkamaan oman kodin etsintää pk-seudulle. Lisätietoja tytöstä tulossa pian.

7.12.2017
Mahdottoman kaunis Blondie saa katseen kiinnittymään. Syliin nostaminen sai tytön vähän jännittämään, mutta maahan päästessään se kipittää iloisesti tervehtimään ja hakemaan rapsutuksia!

Blondie on jo tovin viettänyt aikaa Irinan tarhalla. Se on vasta nuori pentu, mutta se hylättiin aivan pienenä pentuna ja siksi se on joutunut katselemaan tarhalla niin rankkasateita kuin pikkupakkasiakin. Se elää isossa pentulaumassa, jossa jokainen päivä on samanlainen: aamulla ruokaa, sen jälkeen leikkimistä ja välillä lepoa. Jos joku ihminen sattuu aitauksen ohi kävelemään, alkaa tarhassa mahdoton vilske ja vipinä -  voisitko tulla tänne rapsuttamaan ja leikkimään, me halutaan!

Blondie on hyvin ystävällinen tyttö, joka haluaa aina osansa huomiosta. Se ei arkaile tehdä tuttavuutta, vaan se tepsuttaa aina nopeasti katsomaan, että kuka tuli aitaukseen sisälle. Kuitenkin syliin nostaminen oli Blondiesta aika jännä paikka. Taitaa olla niin, ettei sitä ole ennen tarhalle joutumistaan juurikaan nosteltu syliin. Ihmisrakkaana tyttönä Blondie tottuu kyllä vielä varmasti erilaisiin hoitotoimenpiteisiin ja käsittelyyn, kunhan sille kaikki uudet asiat rauhallisesti opetetaan.

Blondiesta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Sen lempipuuhaa tulee takuulla olemaan mukavat metsälenkit ja muu omistajan kanssa yhteinen puuhailu. Voi olla, että Blondien tekemisen tarve vaatii paljonkin yhteistä päivittäistä tekemistä, mutta sitä vartenhan koira hankitaan, että seuraa ja ohjelmaa riittää, eikö? Blondie lupaa tehdä parhaansa, että siitä kasvaisi kiva koirakaveri. Enää puuttuu se Blondien luottamuksen arvoinen omistaja!

Viipurin koirat - Blondie 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.