Greta

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 54 cm, 24 kg)
Syntymäaika: 3/2016

12.2.2018
Greta sai kodin Helsingistä.

4.1.2018
Greta on entinen kotikoira, jonka omistaja hylkäsi tytön huomattuaan ettei se ollutkaan puhdasrotuinen labradorinnoutaja.

Greta on mitä ilmeisemmin saanut asua pennusta täysikasvuiseksi omassa kodissa. Greta oli myyty entiselle omistajalleen puhdasrotuisena labradorina, mutta kun paljastuikin ettei tyttö sitä ole, hylättiin Greta kylmästi koiratarhalle. Entiselle kotikoiralle joutuminen monen sadan koiran tarhalle oli iso järkytys eikä Greta pärjännyt ulkotarhassa. Gretan onneksi sille löytyi hoitopaikka Suomesta, missä tyttö on saanut elellä nyt viikon verran.

Greta on iloinen ja hyvin ihmisrakas koira. Lelut ovat leikkisän Gretan mieleen ja niillä on hauska leikkiä joko yksin tai ihmisen kanssa. Hoitoperheessä on kaksi narttukoiraa, joiden kanssa Greta tulee ihan hyvin toimeen. Nuoremman nartun kanssa ei ongelmia ole, mutta leluista tai huomiosta meinaa vähän tulla sanomista vanhemman nartun kanssa. Greta on sisäsiisti ja tykkää kovasti ulkoilemisesta. Lenkeillä Greta ei välitä muista koirista eikä ongelmia tule vieraiden koirien kohtaamisissa. Greta osaa käskyt "istu", "maahan" ja "tassu" sekä nouta leluja, mutta näiden opettelu suomenkielellä vaatii vielä harjoitusta.

Gretaa pääsee tapaamaan pk-seudulla. Greta tullaan steriloimaan ennen omaan kotiin muuttoa.

Viipurin koirat - Greta kotihoidossa 1/2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus