Kaino

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

30.11.2018
Kaino sai kodin Riihimäeltä.

17.11.2018
Kainon rabiesvasta-ainetaso testattiin ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

22.10.2018
Kummassa kädessä mahtaakaan olla piilotettu herkku, nuuskuttelee suloinen Kaino. Pikkuinen nenä tuhisee kovasti, kunnes kätketty aarre löytyy.

Kaunis Kaino sai nimensä oltuaan sisaruksista ujoin. Ujous on jo aikapäivää sitten karissut ja tyttö vaikuttaa yhtä reippaalta kuin muutkin pennut. Touhuilu ja leikkiminen täyttää Kainon päivät. Ihmisten tullessa aitaukseen on reipas Kaino muiden pentujen kanssa kärkijoukossa ottamassa rapsutuksia ja nameja vastaan. Kainon sisaruksia ovat KosmosKiaraKaapo ja Kaisla.

Viipurin Koirien ensimmäisen kummipentueen elämää on seurattu kesästä lähtien tarhalla. Viisi pelokasta ja nälkäistä pentua saapui pahvilaatikossa Olgan tarhalle elokuussa. Pentujen emon omistaja oli hylännyt jo aiemmin talvella kotitaloaan kohdanneen tulipalon yhteydessä. Muuttokuormaan ei enää mahtunutkaan koira ja joitakin kuukausia myöhemmin tämä viisikko syntyi palaneen talon pihapiiriin. Nyt emosta huolen pitää entinen naapuri, joka on myöskin luvannut toimittaa emon steriloitavaksi eläinlääkärille.

Kesän lämpöiset päivät ovat kääntyneet jo koleaan syksyyn. Pakkasukko alkaa pian kolkuttelemaan Kainon vaatimattoman kopin suuaukolla. Tätä ennen Kaino toivoisi köllöttelevänsä oman ihmisen kainalossa. Kotikoiran tavat ovat tytölle vielä toistaiseksi tuntemattomia, joten opastusta asian tiimoilta tullaan tarvitsemaan. Kaino etsii omistajaa, joka jaksaa palkitsemalla ja rauhallisesti harjoittelemalla opettaa sille ne kaikki arkiset taidot, joita kotikoiralta odotetaan. Kaino lupaa olla ahkera oppilas!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.