Lassi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (57 cm, 21 kg)
Syntymäaika: 3/2017

29.3.2019
Lassi on sopeutunut kerrostaloelämään ja saa pysyä omassa perheessään.

22.1.2019
Lassi on reipas ja aktiivinen poika, joka tykkää leikkiä leluilla, peuhata, painia ja juosta. Se odottaa kotia Imatralla.

Lassi viihtyy ulkona eikä hätkähdä kylmiäkään kelejä. Lassi nauttii huomiosta, rapsutuksista ja viihtyy sohvalla kainalossa. Lassi tulee toimeen oman kokoisten tai isompien koirien kanssa mutta pikkukoirille sen leikit ovat olleet vähän turhan rajuja. Myöskään ihan pieniä lapsia se ei osaa vielä riittävästi varoa. Kissoista Lassilla ei ole kokemusta.

Lassi ei sovellu kerrostaloon, koska se haukkuu jonkin verran rappukäytävän ääniä. Se ei kuitenkaan hauku turhaan, eikä ole mikään jatkuva räksyttäjä. Lassille toivotaankin kotia joko rivi- tai omakotitalosta.

Lassi sai kodin syksyllä 2018 mutta etsii nyt uutta kotia perheen elämän- ja asumistilanteen muutoksen vuoksi. Lassi on kastoroitu 11/18.

31.8.2017
Lassi sai oman kodin Imatralta.

7.8.2017
Lassi on iloinen ja valloittava nuorimies! Kaunis vaalea pystykorva on takuulla etunenässä vastaanottomassa tarhavieraita.

Kesällä kodittomaksi joutunut ja koiratarhalle päätynyt Lassi jaksaa pysytellä iloisella mielellä. Lassi asuu Irinan tarhalla jakaen aitauksensa usean muun pennun kanssa. Lassin päivät koostuvatkin pitkälti muiden pentujen kanssa painimisesta ja rehaamisesta, sillä kavereita piisaa. Ihmisvieraat taitavat kuitenkin olla Lassin mielestä ihan parasta seuraa, sillä mistään tämä poika ei nauti enempää kuin huomiosta ja rapsuttelusta. Lassi nousee kevyesti syliin ja vaikka alkuun pientä ihmetystä onkin ilmassa, pusuja satelee ja häntä heiluu niin ettei loppua näy.

Tarhaoloissa Lassi on reipas poika, mutta tarhalta poispääsy ja uusi ympäristö ovat varmasti alkuun jännittäviä asioita. Tarhan ulkopuolinen maailma sisältää paljon kaikkea sellaista, mitä Lassi ei välttämättä ole koskaan nähnyt. Omistajalta vaaditaankin sataprosenttista sitoutuneisuutta ja halua auttaa Lassia sopeutumisprosessissa. Lassi vaikuttaa sosiaaliselta, iloiselta ja uteliaalta pojalta, joten eiköhän kärsivällisissä ja ymmärtävissä käsissä siitä kasva tasapainoinen ja onnellinen koira. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.