Pampula

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

13.2.2018
Pampula sai kodin Vantaalta.

18.1.2018
Pieni Pampula-tyttö muutti hoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran elämää. Pampulaa pääsee tapaamaan Kouvolan lähistöllä.

7.1.2018
Mikä ihana pieni pallerrrro! Pampula rrrakastaa ihmisiä ja sen pieni pää menee onnesta ihan pyörälle kun vieraat astuvat sen aitaukseen.

Pampula, Pimpula ja Eevert saapuivat kaikki kolme samaan aikaan Irinan tarhalle. Kolmikko löytyi yksinään kadulta pyörimästä eikä kukaan kaivannut niitä. Pampulan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta päätellen tytön loputtomasta ihmisrakkaudesta ei se ole mikään keskelle metsää syntynyt orpolapsi. Pampulalla on hyvinkin saattanut olla koti aiemmassa elämässään, mutta syystä tai toisesta se on päätynyt kodittomaksi. 

Ilolla ei ole rajoja kun Pampula saa vieraita. Musta pallo pörheltää sellaisella tohinalla ympäri pientä aitausta takapuoli pystyssä, ettei perässä meinaa pysyä. Samalla kun Pampula juoksee tarhavieraiden jaloissa ottaen rapsutuksen sieltä ja toisen tuolta se yrittää saada muita koiria lähtemään leikkiin. Meno on niin huvittavan näköistä ettei voi olla hymyilemättä. Sylissä Pampulan iloinen ilme vähän vakavoituu. Taitaa sylissä oleminen olla Pampulalle vain vähän uutta.

Pampula on kooltaan pieni. Sen kaikki hampaat ovat jo vaihtuneet ja nähtäväksi jää kasvaako tyttö vielä minkä verran. Pampula jää joka tapauksessa aikuisena pienehköksi. Iloinen ja reipas Pampula on valmiina omaan kotiin heti kun sopiva sellainen tulee vastaan!

Pampula on sterilisoitu Viipurin Koirat ry:n tuella.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus