Shanty

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2011

21.2.2018
Kultainen Shanty löysi oman kodin Hämeenlinnasta.

7.1.2018
Shanty kävi ESBL- ja MRSP-testeissä, ja tytön näytteet olivat molempien osalta negatiiviset.

14.12.2017
Shanty on viettänyt kotihoidossa yli kuukauden päivät ja kotikoiran taidot on tällä tytöllä jo hyvin hallussa.

Shantyyn pääsee tutustumaan Eurassa.

Shantyn kotihoitaja kertoo:

"Esimerkiksi kynsienleikkuu ja turkinhoito ovat jo niin tuttua puuhaa, että niiden aikana Shanty voi ottaa pikkuiset torkut. Tämä rauhallinen ja ilonen rouva ei työpäivän ajaksi yksin jäämisestä paljon hetkahda, ja sisäsiisteyskin on Shantylla hanskassa. Eli kaiken kaikkiaan täydellinen paketti!

Shanty tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta rakastaa oman ihmisen seuraa yli kaiken, joten paras paikka Shantylle olisikin ainoana silmäteränä. Shanty rakastaa pehmoisia petejä ja suurin osa päivää meneekin sängyllä tai sohvalla nukkuen. Virtaakin tästä rouvasta löytyy ja Shantyn rutiineihin kuuluukin joka päiväiset leikkihepulit aidatulla pihamaalla. Lenkkeilyssä uudet hajut kiinnostavat, ja välillä rouva intoutuu vetämään hihassa aikamoista vauhtia. Siinä on vielä siis hiomisen varaa, vaikka lenkkeily muuten sujuukin. Jos sinulla on sohvan kulma vapaana ja kaipaat hännänheiluttajaa seuraksesi, odottaa Shanty adoptiohakemustasi."

Shantyn yhteyshenkilönä toimii Ayla.

1.11.2017
Shanty pääsi hoitopaikkaan Euraan.

6.10.2017
Ihastuttavalla Shantylla on kotikoirataustaa. Shanty on rauhallisen oloinen koirarouva, joka pitää ihmisistä ja tulee myös koirien kanssa hyvin toimeen.

Leppoisa Shanty on elellyt Olgan tarhalla vuoden päivät. Shanty on osoittautunut varsin mukavaksi koirarouvaksi, joka mielellään tervehtii kaikki vierailijat rauhalliseen tyyliinsä. Shanty huiskauttelee komeaa karvaista häntäänsä ja vaikuttaa hyvin ilahtuneelta kaikista rapsutuksista. Shanty elelee tarhan keski-pihalla, jossa on kymmenittäin koiria. Shantylla ei näytä olevan kenekään toisen koiran kanssa ongelmia. Koirat vilistävän sopuisasti vieraitten seassa ristiin rastiin.

Shantylla oli aikaisemmin koti. Yhtenä päivänä Shanty kauhukseen huomasi olevansa lopetettavana eläinklinikalla. Syytä tähän ei tiedetä. Shanty on kiltteydellään osoittanut, ettei syy ainakaan koirasta löytyne. Olga kertoo että Shanty on hyvin mukava koira, jonka kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Olga toivookin, että mukavalle Shantylle löytyisi koti Suomesta. Kävelyttelen Shantya hieman hihnassa ja se menee oikein hyvin. Kaulapanta sujahtaa kaulaan hyvin tutun oloisesti ja matkaan lähdetään yhdessä kävellen. Shanty kipittää hihnassa varsin sievästi.

Shanty on nyt 7-vuotias rouva. Shantyn kokoinen koira on tuossa iässä keski-ikäinen. Ja vielä monia virkeitä vuosia on elettävänä. Turhanpäiväiset höpsötykset ja hösellykset ovat kuitenkin jo eletty ja koettu. Nyt ollaan aikuisen koiran elämänvaiheessa, rauhallisella ja elämänviisaalla otteella Shantysta saa varmasti mukavan koiran monenlaiseen perheeseen. Aikuisperheet sekä virkeät eläkeläiset, jotka haavelevat omasta aikuisesta koirasta, voisivat olla Shantylle myös sopiva vaihtoehto. Ollaan samassa elämänvaiheessa, jossa nautitaan leppoisesta ja mukavasta arjenkulusta. Ihanasta Shantysta joku onnekas saa mukavan kaverin itselleen!

Viipurin koirat - Shanty 10.9.2017

18.2.2017
Shanty on viehättävä aikuinen koira, joka on asunut Olgan luona 5 kuukautta. Shanty tutustuu ystävällisesti tarhavieraisiin, mutta ei kuulu pahimpiin häseltäjiin.

Viipurin koirat - Shanty 18.2.2017

7.10.2016
Kaunis Shanty oli viety eläinlääkärille lopetettavaksi. Onneksi kohtalo puuttui asiaan ja Shanty saa mahdollisuuden etsiä sellaisen kodin, josta sitä ei enää hylätä.

Syyskuun lopulla Olga oli saanut tiedon kiltistä tyttökoirasta, joka oli viety eläinlääkärille lopettavaksi. Olga halusi auttaa tätä kaunista tyttöä uuden elämän alkuun ja otti sen tarhalleen etsimään uutta kotia.

Shanty on noin kuusivuotias, hyvin kaunis tyttö. Kun tapasimme Shantyn, oli se vasta saapunut Olgan luo. Siksi Shanty oli vielä hieman varovainen ja tarkkaili ympäristöään aktiivisesti. Olgan mukaan Shanty on kuitenkin kiltti tyttö, joka vain tarvitsee hieman aikaa tottuakseen kaikkeen uuteen.

Shanty on rauhallinen ja kaunis tyttö. Emme vielä osaa sanoa varmasti, miten hyvin se tulee toimeen toisten koirien kanssa. Kotioloissa eläminen lienee tuttua Shantylle ainakin jossain määrin, hylättiinhän se suoraan kodista eläinlääkäriasemalle. Siltikin yllätyksiä kotiutumisessa voi tulla, jos Shanty ottaa muutoon uuteen kotiin hieman jännittyneenä.

Shanty on keski-ikäinen koira, joka on pahimmat nuoruusiän riekkumiset ylittänyt, mutta toisaalta sillä on vielä lukuisia vuosia edessä. Shanty sopii ihmiselle, joka etsii reipasta ja jaksavaa lenkkikaveria, mutta joka ei kuitenkaan kaipaa pentumaista hösellysenergiaa taloonsa. Shantyn tausta huomioonottaen tulee uuden omistajan olla ehdottoman valmis paneutumaan Shantyn sopeuttamiseen. Shantystä kuoriutuu kuitenkin vielä koko kulmakunnan helmi, kunhan se pääsee näyttämään koko kultaisen luonteensa omistajalleen.

Viipurin koirat - Shanty 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.