Atena

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

24.4.2018
Atena sai kodin Helsingistä.

5.4.2018
Atena matkasi hoitopaikkaan Vantaalle odottamaan omaa kotia.

7.1.2018
Suloinen Atena napittaa verkon takaa syvälle silmiin. Se on iloinen ja ihmisrakas tyttö, joka ei tiedä elämässä ihanampia asioita kuin ihmiset ja herkut!

Räntäsade piiskaa Irinan tarhaa, kun kiertelemme siellä tutustumassa koiriin. Pentujen joukosta yksi nappisilmä katselee hyvin tarkasti touhujamme. Mahdoton hännän vipatus alkaa, kun lähestymme sen aitausta. Atenan päivän kohokohta on selvästi ihanien ihmisvieraiden saapuminen!

Atena tulee heti rapsuteltavaksi ja ennen kaikkea se haluaa myös tarkistaa taskut, että jos sieltä löytyisi joitain herkullisia tuliaisia. Kun pennut saavat nipun puruluita, keräilee Atena niistä suurimman osan itselleen ja kertoo napakasti muille, että nämä muuten ovat hänen. Atena ei siis ole mikään ihan nössö tyttö, vaan omaa tahtoa taitaa siitä löytyä ihan kiitettävästi.

Ihmisiä Atena rakastaa yli kaiken, eikä se millään haluaisi, että se jätetään taas aitaukseen odottamaan. Talvi tarhalla on karu, sillä märkää ja kylmää riittää päivästä toiseen. Kunpa Atenan ei tarvitsisi koko talvea viettää tarhalla!

Atenasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se on reipas ja iloinen pentu, joten oletamme, että se sopeutuu hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin. Toki muuton jälkeen kaikki asiat ovat sille uusia ja ihmeellisiä, mutta rauhallisesti totuttamalla sujuu sopeutuminen varmasti hyvin.

Atena vaikuttaa sopivan aktiiviselta tytöltä: ei mahdottoman vilkkaalta, vaan sellaiselta, joka osaa tarvittaessa myös rauhoittua. Toki se tulee tarvitsemaan paljon reipasta liikuntaa, aktivointia ja muuta yhteistä puuhailua, että elämä olisi mukavan koiramaista ja kotona energiaa ei tarvisisi purkaa luvattomuuksiin. Jos suloinen Atena tuntuu elämääsi sopivalta koiraystävältä, harkitse asia vielä pariin kertaan ja täytä sitten adoptiohakemus!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus