Dario

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 10/2016

1.3.2018
Dario sai vihdoin oman kodin ja muutti Kotkaan.

28.1.2018
Dariosta on kasvanut iloinen, reipas ja sosiaalinen nuorimies. Jos kaipaat hurjasti häntää heiluttavaa koiraystävää, lupaa Dario täyttää toiveen innolla!

Dario on varttunut jo hieman yli vuoden ikäiseksi pojaksi. Se on edelleen hyvin iloinen ja ihmisrakas poika, joka on aina vastaanottamassa tulijat häntä heiluen ja kovasti riemuiten. Dario on kerrassaan sympaattinen nuorukainen, joka ei kenties ulkoisesti pistä silmään ensimmisenä, mutta kun Darioon pääsee tutustumaan, huomaa sen kultaisen luonteen aivan heti.

Sosiaalinen Dario tulee hienosti toimeen kaikkien aitauskavereidensa kanssa. Vaikka toiset nuoret urokset haastavat välillä riitaa keskenään, ei Dario koskaan osallistu nahisteluihin eikä itse haasta toisia koiria. Dario vaikuttaa siis hyvin kiltiltä pojalta myös toisten koirien kanssa, joten uskomme, että Dario sopeutuisi hyvin myös kotona odottaviin koirakavereihin. Aivan välttämättömyys koirakaveri ei kuitenkaan ole, vaan reipas Dario sopeutunee elämään myös perheen ainoana nelijalkaisena.

Viipurin koirat - Dario 27.1.2018

5.4.2017
Sympaattisen Darion häntä vipattaa kuin viimeistä päivää kun se nostetaan syliin. Dario on ystävällinen poika, joka vähän tuumii ennen kuin tulee tutustumaan.

Dario ilmaantui keväällä Irinan tarhalle samoihin aikoihin usean muun nuoren koiran kanssa. Pieni Dario on ihmeissään joutumisestaan suurelle koiratarhalle. Kuraisena se seistä nököttää paikoillaan, korvat painuvat pitkin päätä ja häntä alkaa varovaisesti heilumaan kun sitä lähestyy. Kun Dariolle juttelee oikein kauniisti ja lähestyy sitä varovaisesti, tulee poika nuuhkimaan käsiä. Kovin rauhallista ja muutamaa sekuntia pidempää hetkeä ei kuitenkaan ole Dariolle tarjolla, sillä kymmenet onnesta sekaisin menneet pennut saartavat pian rapsuttelijan ja Dario perääntyy sivummalle. Sylissä Dario istuu nätisti ja vispaa hämmentyneenä häntäänsä. Ihmisten seurassa on ihanaa, mutta hitsi kun vielä jännittää. Kunhan vain oma koti löytyisi jostain, kuoriutuisi Dariosta takuulla reipas ja rohkea pentuviikari!

Dariolle muutto tarhalta omaan kotiin on iso juttu, monestakin syystä. Oman kodin löytyminen ei ole itsestäänselvyys, ja jos niin onnekas on että sellainen löytyy, muuttaa se pojan elämän suunnan ja antaa valoisan tulevaisuuden. Dario ei kuitenkaan ole nähnyt paljon maailmaa, joten monet asiat ja tilanteet voivat olla sille pelottavia ja jännittäviä. Dario pyytääkin nöyrästi, että sen kotiutumiseen ollaan valmiita panostamaan, jotta poika saisi parhaat mahdolliset eväät varttuakseen onnelliseksi kotikoiraksi.

Viipurin koirat - Dario 26.10.2017

Viipurin koirat - Dario 13.5.2017

Viipurin koirat - Dario 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.