Sookie

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

1.2.2018
Sookie sai kodin Vantaalta.

3.1.2018
Varoitus! Suloinen Sookie valloittaa jokaisen sydämen! Turhia tyttö ei ujostele vaan tulee avoimesti tervehtimään aitaukseen tulevia ihmisiä.

Sookie on pentuporukan reippaimmasta päästä ja varsinainen ilopilleri! Pentumäärä on talven myötä kasvanut valitettavan suureksi, ja toinen toistaan suloisempia pentuja on ilmestynyt Irinan tarhalle. Myös Sookie on päätynyt koiratarhalle, mutta tämän tytön paikka olisi aivan jossain muualla kuin kolmensadan koiran tarhalla. Ihmisrakas Sookie olisi jo aivan valmis ilahduttamaan omaa perhettä Suomessa!

Sookie on reipas, ihana ja ihmisrakas tyttö, josta kasvaa aikuisena keskikokoiseksi kaunottareksi. Sookiesta olisi varmasti monenlaiseen puuhaan oikeanlaisessa ohjauksessa. Varmaa on ainakin, että Sookie osaisi arvostaa omaa rakastavaa perhettä. Peruskoulutusta ei tule unohtaa, sillä yhteiselon ollessa sujuvaa on arki kaikille mieluista.

Viipurin koirat - Sookie 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.