Prima

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 8/2015

17.6.2018
Prima muutti omaan kotiin.

1.3.2018
Prima, uudelta nimeltään Petu, joutuu etsimään uuden kodin omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia.

Petu on tavattavissa Vantaalla.

Petu on luonteeltaan kiltti ja hieman ujo, mutta utelias nuori koira. Nuorukaisella riittää energiaa ja Petu viihtyykin hyvin koirapuistoissa ja tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Nykyisessä kodissaan Petu on ollut ainoana koirana, mutta on tullut hyvin toimeen hoidossa olleiden koirien kanssa. Eli koirakaveri uudessa kodissa voisi olla mieluisa asia, mutta ei välttämättömyys.

Kotiin tulevia ihmisvieraita Petu jännittää kovasti, mutta jännittävissä tilanteissa poika väistää itse tai lähtee pois. Lasten kanssa olemisesta Petulla ei ole paljoa kokemusta, mutta on tähän asti suhtautunut niihin lähinnä uteliaasti. Petulle etsitäänkin uutta kotia pääasiassa rauhallisesta aikuisperheestä, mutta rauhallinen lapsiperhe-elämäkin voisi olla Petun mieleen, kunhan pojalle vain annetaan riittävästi omaa tilaa ja mahdollisuus vetäytyä pois liian levottomista tilanteista. 

26.1.2017
Prima sai kodin Vantaalta.

21.11.2016
Prima on iloinen ja ihmisrakas poika. Kaikki sen sisarukset ovat jo Suomessa omissa kodeissaan - joko matkalippu omaan kotiin tipahtaisi Primallekin?

Oma koti oli pienen Priman ykköstoive. Prima odotti ja toivoi, että pian koittaisi senkin vuoro kun sisarukset yksi toisensa jälkeen matkustivat omiin koteihinsa. Kuukaudet kuitenkin kuluivat eikä kukaan kiinnostunut Primasta.

Marraskuussa loskan ja viiman keskellä aikuiseksi kasvanut Prima katselee yhä sama toivonkipinä silmissä ja odottaa, koska sen vuoro tulee. Prima on ihmisrakas poika, joka tulee samantien tervehtimään tarhavieraita. Ihmisseura onkin Primasta parasta ikinä. Prima antaa käsitellä itseään nätisti, mutta välillä sitä saattaa alkaa jännittää ja se ottaisi silloin mieluusti muutaman askeleen taaksepäin. Tarhaoloissa kasvanut Prima kun ei ole liiemmin saanut ihmisten käsittelyyn tottua.

Prima asustaa tällä hetkellä yhden melko saman ikäisen uroksen ja muutaman nartun kanssa samassa aitauksessa. Toista urosta Prima hiukan komentaa, mutta suuremmalla ikäerolla poikakaverikin voisi tulevassa kodissa mennä. Tyttökaveri olisi varmasti ainakin Priman mieleen! Prima on ystävällinen ja mukava poika, joka ei ole menettänyt toivoaan. Jossain odottaa vielä se oikea ihminen. "Voisitko pitää kiirettä?", pyytää Prima. 

Viipurin koirat - Prima 16.11.2016

24.1.2016
Eläväinen Prima tekee kaikkensa, että se saisi huomiota ja silityksiä. Voisiko jo pian kutsu omaan kotiin käydä, ettei ilo Priman silmistä sammu?

Pentukatras, johon kuuluvat myös Pria ja Primo, on täynnä elämää! Tämä suloinen pentue on tullut Irinan tarhalle viipurilaisen kotihoidon kautta ja odottelee nyt toiveikkaana kotia Suomesta.

Prima on melkoinen söpöliini ja ketterä liikkeissään. Se rakastaa kaikkea ja kaikkia, ja positiivista virtaa riittää. Se tulee aina uteliaana paikalle vieraiden saapuessa. Ihmiset ovat sen mielestä ihania, koska heillä on rapsutteleva syli — ja herkkuja!

Sen harras toive on, että Suomesta löytyisi koti, jossa opetella koirien taitoja, käydä lenkillä, tutkia  ja nuuhkia mielenkiintoisia paikkoja. Prima tuskin pistäisi koirakaveria pahitteeksi, mutta sopeutuisi varmasti myös ainoaksi koiraksi. Olisiko sinusta lenkkikaveriksi Primalle, tälle kovin hauskalle ja reippaalle pojalle? Primasta kasvaa aikuisena keskikokoinen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.