Homssu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jäänee pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2018

13.7.2018
Homssu sai kodin Turusta.

14.6.2018
Homssu matkasi kotihoitoon yhdistyksen aktiivin luo ja on tavattavissa Salon seudulla.

25.5.2018
Tämä pikkukaveri on Homssu. Homssu on vielä vähän ujo poika, joka tapittaa ihmisiä kuitenkin utelias pilke silmissään ja seurailee kiinnostuneena ympäristön tapahtumia.

Hilperi, Homssu ja Hedda asustavat muiden pentujen kanssa Irinan tarhan perällä pienessä pentuaitauksessa. Homssu kipittää muiden mukana katselemaan tarhavieraiden saapumista, mutta päättää alkuun tiirata menoa vähän sivummalta turvallisen hajuraon päästä. Kun tulee pojan syli- ja kuvausvuoro, saa pikkuisen napattua kiinni ilman paniikkia. Homssua jännittää, mutta se antaa kiltisti käsitellä itseään ja istuu rimpuilematta paikoillaan. Voi pientä Homssua, ei ole elo aina helppoa pikkumiehellä. Kun Homssun laskee takaisin maahan, jää poika itsekin vähän ihmeissään katselemaan ympärilleen että mitäs äsken oikein tapahtui. Homssu ei sylikäsittelyn jälkeen puiki karkuun vaan jää vierelle pyörimään. Ravitseva nutriplussa maistuu Homssulle sekä sylissä syötettynä että maasta käsin.

Ihmisten ollessa naapuriaitauksessa Homssu ei epäröi näyttää leikkisää puoltaan ja pieni siimahäntä viuhuen pistää leikiksi pentukavereiden ja siskon kanssa. 

Vaikka Homssussa onkin vähän arkajalan vikaa, vaikuttaa poika silti kehityskelpoiselta kaverilta. Tarhaympäristön pitäisi vain äkkiä vaihtua turvalliseen kotiympäristöön, missä Homssu pääsisi viettämään enemmän aikaa ihmisten kanssa ja kohtaamaan uusia asioita ja tilanteita. Homssu toivoo kovasti, että tulevassa kodissa sitä odottaisi kiva koirakaveri, jonka reipasta esimerkkiä olisi helppo seurata. Kovin vilkas ympäristö voisi olla Homssulle tässä vaiheessa liikaa, joten poika etsii kotia rauhallisemmista ympyröistä. 

Homssu on asunut tarhalla syntymästään saakka - alkuun se eli Irinan kotipihan aitauksessa sisaruksineen. Rokotukset saatuaan pennut muuttivat tarhalle.

Viipurin koirat - Homssu 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.