Molly

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

5.4.2018
Molly muutti toisen viipurilaisneidon kaveriksi Helsinkiin.

22.3.2018
Mollya lykästi oikein kunnolla kun hoitopaikka Helsingistä löytyi. Reipas Molly on aloitellut lupaavasti kotikoiran elämää.

7.1.2018
Molly löytyi hylättynä ojasta veljiensä kanssa. Elämä alkaa kuitenkin pikkuhiljaa hymyillä ja ilo palata Mollyn silmiin.

Loppuvuodesta Irinan tarhalle tuotiin kolme kovin rähjäistä koiranpentua. Niiden turkit näyttivät jokseenkin resuisilta ja selvisikin, että kolmikko oli löytynyt ojasta hylättynä. Kolmikko sai tarhalla nimekseen Molly, Miksu ja Miika.

Molly on karistanut alkujännityksen jo niskastaan ja se tulee iloisesti ja häntä heiluen tervehtimään tulijoita. Se haluaa kovasti osansa huomiosta eikä se tiedä miten päin olisi, kun vihdoin joku huomaa leperrellä sillekin. Isommat pennut tahtovat vähän jättää Mollyn jalkoihinsa, mutta sitkeästi se puskee silti niiden välistä ja tulee lipaisemaan kättä ja hakemaan vähän herkkuja.

Mollystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se on vielä siro pentu, mutta koska sen elämän alkutaival on ollut karu, saattaa olla, että sen kasvu vielä vauhdittuu, kunhan se voimistuu ja saa ravitsevaa penturuokaa. Molly tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja omistajansa kanssa yhteisistä harrastuksista, on ne sitten mitä tahansa kivaa yhteistä tekemistä. Paljon se tulee tarvitsemaan myös arkista tapakasvatusta, sillä sen kautta luottamus ja yhteinen kieli omistajan kanssa rakentuvat. Ehkä se tulee keksimään myös pieniä koiruuksia, mutta sellainen kuuluu elämään pentukoiran kanssa.

Molly vaikuttaa iloiselta ja kivalta tytöltä, joka ansaitsisi elämältä niin paljon enemmän kuin roskankaltaisen viskaamisen ojan pohjalle. Molly ei voi loistaa kovin erikoisella ulkonäöllään, mutta luonne sillä on varmasti täyttä kultaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus