Rufi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2017

26.4.2018
Rufi löysi kodin Kotkasta!

2.4.2018
Iloisessa Rufissa riittää virtaa märästä kelistä huolimatta! Rufi on todella aurinkoinen ja reipas poika, joka olisi aivan valmis muuttamaan omaan kotiin!

Rufi asuu nyt aitauksessa, jossa on kymmenisen muuta nuorta ja vilkasta koiraa. Rufi tulee muiden kanssa hyvin toimeen, mitä nyt välillä tahtoo toisia poikia hieman komentaa. Ihmisiä Rufi rakastaa yli kaiken ja siitä voikin olla varma, että syli on täynnä märkää ja pussailevaa poikaa, kun aitaukseen astuu!

Viipurin koirat - Rufi 2.4.2018

1.1.2018
Pörröinen Rufi on vilkas ja ystävällinen kaveri. Rufilla riittää pilkettä silmäkulmassa, joten sama olisi toivottavaa myös uudelta omistajalta!

Rufi on nuori poika, joka joutui Irinan tarhalle loppuvuodesta. Se haettiin muutaman muun samantyyppisen koiran kanssa pois erään mummon pihapiiristä. Mummo oli ruokkinut pientä koiralaumaa pihallaan, mutta sen enempää se ei kyennyt niistä huolehtimaan. Koirat käytiin steriloimassa ja tuotiin sitten Irinan tarhalle.

Rufi on hyvin ihmisrakas poika, joka hyppii ja pomppii tasajalkaa saadessaan jonkun ihmisen astumaan aitaukseen. Poika pomppaa helposti pussamaan naamaa ja kertomaan, että hän jos kuka haluaisi nyt huomiota! Rufi on kuitenkin myös kiltti poika, joka hetken riehuttuaan osaa rauhoittua ja hakea huomiota vähän maltillisemmin.

Rufin toinen silmä on harmaa. Siinä saattaa olla jokin vanha vamma, tai sitten jokin sairaus, joka vaatii hoitoa. Tällä hetkellä silmä ei vaivaa Rufia, mutta on selvää, että heti Suomeen päästyään se on vietävä tutkittavaksi. Saattaa olla, että silmä on kokonaan sokea.

Rufi on aktiivinen ja reipas poika, joten se etsii samanlaista omistajaa. Sellaista, jonka energia ei lopu ensimmäisessä ylämäessä, tuli se sitten vastaan lenkillä tai muuten elämässä. Rufi lupaa tarpoa uuden omistajansa rinnalla kaikki mutkat ja mäet iloisen energian voimin, kunhan se saa mahdollisuuden näyttää, miten hieno poika se onkaan. Voi hyvin olla, että Rufin jäljiltä joutuu joskus paikkailemaan sohvan kulmia tai vaihtamaan kengät uusiin ennen aikojaan, mutta sellaista se elämä yleensä on nuoren koiran kanssa. Tärkeintä on, että Rufille tarjotaan riittävästi sallittua puuhaa ja paljon aivojumppaa esimerkiksi peruskoulutuksen ja leikkien merkeissä, niin Rufin energia pääsee suuntautumaan hyödylliseen touhuiluun.

Viipurin koirat - Rufi 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.