Bebe

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jäänee pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2018

27.2.2019
Beben nyk. Lystin kuulumisia omasta kodista:

”Lystille kuuluu hyvää. Lystistä on tullut perheen pomo, joka pistää perheen toisen koiran Riemun aisoihin mennen tullen. Sisäsiisteys on saavutettu, mutta joskus harvoin vahinkoja vielä sattuu. Lysti on ollut kova tyttö sisustamaan työpäivien aikana ja siksi ollaan välillä jouduttu vähän tavaroita jemmailemaan ja ovia sulkemaan, kun Lysti välillä yrittää tehdä koiruuksia tylsien työpäivien aikana. Mutta kokonaisuutena kaikki on siis sujunut erittäin hyvin, Lysti on ihana, helppo ja kaikkien kanssa toimeen tuleva tapaus.

Lysti on myös reipastunut koirakaverien kanssa (alkuun koirapuistoissa vähän jännitti) sekä uusien ihmisten suhteen. Nyt Lysti moikkaa kaikkia suvereenisti ja tekee tuttavuutta. ”

10.7.2018
Suloinen Bebe muutti omaan kotiin Järvenpäähän!

17.6.2018
Reipas pikku-Bebe lähettää terveisiä hoitopaikastaan pk-seudulta.

Ihastuttava Bebe matkusti Suomeen ja kotihoitoon opettelemaan kotikoiran taitoja. Bebe on iloinen, utelias ja leikkisä, kuten pennun kuuluu ollakin, ja opiskelee innokkaasti kaikkea uutta. Ja sitä koko pienen ikänsä tarhalla eläneelle pennulle riittää. Bebe suhtautuu kaikkeen uuteen iloisella ja positiivisella asenteella eikä liikoja arkaile. Mikään rämäpää tyttö ei kuitenkaan ole, vaan tarkkailee asioita ensin rauhassa hetken ja menee sitten reippaasti tutustumaan.

Joistakin elämän ihmeistä Bebe saa ilohepuleita, kuten vaikka puutarhaletkun vesisuihkusta. Bebe on tavattoman kiltti ja tykkää aivan kaikista: ihmisistä (miehistä, naisista ja pikkulapsista), koirista (myös hoitopaikan äreänpuoleisista vanhuksista) ja kissoista. Bebe haluaisi olla kaikkien kaveri, mutta jos toinen haluaakin olla rauhassa, Bebe siirtyy nätisti sivuun. Ystävällinen ja leikkisä koirakaveri kodissa olisi Bebelle iso plussa. Bebestä kasvanee pieni keskikokoinen emänsä mallin mukaan - siis näppärän kokoinen koira.

13.6.2018
Bebe matkasi kotihoitoon yhdistyksen aktiivin luo ja on tavattavissa pääkaupunkiseudulla.

23.5.2018
Nyt on sellainen sydäntenmurskaaja omaa ihmistä vailla ettei tosikaan. Bebe on ystävällinen mutta ujohko tyttö, joka varovaisesti tutkailee vieraita kulmiensa alta.

Bebe päätyi tarhalle alkuvuodesta emonsa vatsassa. Emokoira Bertha löytyi kadulta ja synnytti pian tarhalle tulonsa jälkeen viisi pentua. Valitettavasti yksi toisensa jälkeen Beben sisarukset menehtyivät olosuhteiden ollessa yksinkertaisesti liian ankarat. Talvi on nyt selätetty ja kesä edessä - olisipa ihanaa jos Bebe pääsisi nauttimaan sellaisesta onnesta kuin omasta, rakastavasta kodista!

Bebe pyörii reippaana pentuporukassa ja on hyvin kiinnostunut ihmisistä. Vieraan syli on jännittävä paikka ja siinähän menee pienet kulmat ihan kurttuun ihmetyksestä. Bebe istuu kuitenkin nätisti paikoillaan eikä yritä rimpuilla pois. Bebe on alkuun toistaiseksi enemmän tarkkailija-tyyppiä kuin suin päin syliin-tyyppiä. Se pyörii vieressä ja katselee kovasti mitä ihmiset puuhaavat, mutta hieman ujostelee kun sitä lähestyy. Aitauksen ollessa tyhjä vieraista Bebe ottaa ilon irti pehmoleluista ja painileikeistä pentukavereiden kanssa. Tuttua tarhanpitäjää Bebe ei ujostele vaan läträä innoissaan pienessä kahluualtaassa vesileikkien parissa, joten eiköhän pienen kotiutumisen jälkeen Bebestä kuoriudu ihan tavallinen pentuviikari.

Koska Bebe on syntynyt tarhalla ja asunut lyhyen elämänsä alkuajan tarhanpitäjän kotipihalla, vastaan tulee vielä paljon asioita mitkä ovat tytölle uusia ja jännittäviä. Bebe on syntymästään lähtien elänyt muiden koirien kanssa ja tytön kannalta voisi olla mukavaa, jos tulevassa kodissa olisi reipas ja kiltti koirakaveri tukena ja turvana. Beben isästä ei ole tietoa, mutta Suomeen omaan kotiin jo matkannut emokoira Bertha on ihan kympin tyttö. Jos Bebe tulee yhtään äitiinsä, kasvaa siitäkin mitä ihanin koira jollekin onnekkaalle.

Bebe on syntynyt ja kasvanut Irinan tarhalla.

Viipurin koirat - Bebe 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus