Vadik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (nyt n. 5-6 kg)
Syntymäaika: 11/2017

10.4.2018
Vadik sai kodin Turusta.

21.3.2018
Haluatko eläämäsi rajatonta rakkautta, uteliaisuutta ja aina kaikessa mukana olevan kaverin? 

Vadik, kotoisammin Pöpö, hylättiin Irinan tarhalle perheestä pienenä pentuna. Syytä hylkäämiseen voimme vain arvailla. Pian tuli kuitenkin selväksi, ettei Vadik pienikokoisena pentuna pärjäisi tarhalla ohuen turkkinsa kanssa, joten Irina avasi Vadikille kotinsa ovet.

Vadikille hylkääminen ei onneksi ole jättänyt traumoja. Vadik rakastaa aivan kaikkia ihmisiä: aikuisia, lapsia ja vanhuksia. Pentumaisen uteliaasti se touhottaa menossa mukana, oli aika tai paikka mikä tahansa. Vadikilla on hoitopaikassaan kaverina neljä keskikoista koiraa ja tämä pieni poika luovii oivasti menossa mukana.

Vadik on persoonallisen näköinen pikkukoira, mutta kuitenkaan pelkän söpön nassun takia Vadikista ei tule täyttää hakemusta. Vadik tulee tarvitsemaan aktiviteetteja ja luvallista touhuamista tulevassa kodissaan. Luonteensa puolesta Vadiksta saisi oivan harrastuskoiran, pelkäksi sohvan koristeeksi Vadikista ei ole.

Nyt Vadik viettää pentumaista elämää hoitopaikassaan Salossa leikkien leluilla, kannellen kenkiä ja mattojakin on kiva ollut maistella, ja tämä kaikkihan kuuluu normaaliin pennun kehitykseen. Innostuessaaan Vadik napsii herkästi käsiä suuhunsa, joten tapakasvatusta ei tule tulevan kodin unohtaa. Välillä korvat ovat vain koristeena ja Vadik on viikossa näyttänyt että omaa tahtoakin löytyy. Kun Vadik on jotain päättänyt, yritetään ongelmaa tai estettä ratkoa pitkään. Luonteen ja hiukan ulkonäönkin puolesta Vadik muistuttaa jonkin sortin terrieriä. Läheisyyttä Vadik rakastaa ja nukkuu mielellään vain joko sylissä tai aivan kyljessä kiinni, ihanasti tuhisten.

Vadikin yhteyshenkilönä toimii Mona. Täytä adoptiohakemus ja tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.