Etta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jäänee pieneksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

10.3.2018
Etta sai kodin Turusta ja muutti toisen viipurilaisen kaveriksi.

1.3.2018
Etta pääsi kotihoitoon ja odottaa omaa kotia Jyväskylässä.

7.1.2018
Pörröinen ja kaunis Etta on pieni ilopilleri, joka häärää innoissaan ympärillä ja haluaa syliin rapsuteltavaksi ja pussailtavaksi. Ihana tyttö!

Irinan tarhalla riittää pentumaista vilskettä tällä hetkellä aivan hurjasti. Pentuja on hylätty niin paljon, että surullisina joudumme miettimään, etteivät kaikki niistä mitenkään ehdi löytää kotia ennen kuin pentuikä muuttuu nuoruusvaiheeksi. Sen jälkeen kodinsaantimahdollisuudet laskevat hurjasti.

Etta on kuitenkin niin iloinen ja suloinen tyttö, että sen kodinsaantimahdollisuudet lienevät oikein hyvät. Etta tulee tervehtimään jokaista vierailijaa häntä heiluen ja koko takapuoli keikkuen, niin innoissaan se on ihmisseurasta. Se tulee hienosti toimeen myös aitauksessa olevien muiden pentujen kanssa eikä osallistu pieniin kiistoihin herkkupaloista.

Etta vaikuttaa kaikkiaan hyvin avoimelta ja tasapainoiselta pennulta. Vaikka se on kovin innoissaan ihmisistä, ei sen innostus ole kuitenkaan toivotonta sähläämistä, vaan se malttaa odottaa rapsutteluvuoroaan. Toki se tulee muistaa, että emme tiedä Etan ensimmäisistä elinkuukausista mitään: vaikka se tarhalla on reipas ja rohkea tyttö, saattaa uusi koti ja uusi ympäristö saada sen aluksi ujostelemaan. Uskomme kuitenkin, että rauhallisen totuttelun myötä Etta sopeutuu myös kaupunkiin asumaan.

Etta jäänee aikuisena pieneksi keskikokoiseksi. Se on tällä hetkellä vielä varsin pieni ja oletamme, ettei se venähdä aikuisenakaan kovinkaan suureksi. Etta etsii mukavaa omistajaa, joka jaksaa rauhallisesti ja kärsivällisesti ohjata ja opastaa sitä maailmaan tutustumisessa. Peruskäytöstavat pitää myös opetella, ja sehän sujuu varmasti helposti herkkupaloilla hyvästä käytöksestä palkitsemalla. Elämässä voi kuitenkin tulla eteen myös yllätyksiä, joten Etta haluaa muistuttaa, että jos joskus sohvatyynyt vaikuttavat ihan vastutamattomilta ja niitä on pakko vähän maistaa, on se normaalia elämää iloisen pennun kanssa!

Etta on sterilisoitu Viipurin Koirat ry:n tuella.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus