Hilperi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2018

13.7.2018
Hilperi pakkasi matkalaukkunsa ja muutti omaan kotiin.

13.6.2018
Hilperi pääsi muuttamaan kotihoitoon yhdistyksen aktiivin luo. Hilperi odottaa adoptiohakemuksia Salon seudulla.

25.5.2018
Hilperi on nimensä veroinen kaveri - hilpeä viipottaja ja kunnon vilperi! Tämä poika ei ihmisiä ujostele vaan kapuaisi syliin ihan ilman apuakin.

Hilperi, Homssu ja Hedda asustavat muiden pentujen kanssa Irinan tarhan perällä pienessä pentuaitauksessa. Hilperi on sisaruksiaan hieman isompi ja siinä missä kaksi pienempää ujostelevat, ottaa Hilperi kyllä ilon irti ihmisistä niidenkin puolesta. Hilperi vaikuttaa eloisalta, välittömältä ja ihmisrakkaalta pikkupojalta, joka on mahdottoman innoissaan kaikesta ja kaikista. Jokainen uusi asia on tutkittava ja maisteltava, joka paikkaan on pikkuinen kuono työnnettävä. Osaa Hilperi rauhoittuakin, kun on aikansa saanut temmeltää. Maukas nutriplussa uppoaa hyvin Hilperille ja poika lupsuttaa tuubin kärkeä tyytyväisenä nätisti istuen. 

Hilperi ja sen sisarukset ovat syntyneet Irinan kotipihan aitauksessa. Kasvettuaan ja vahvistuttuaan ne siirtyivät tarhalle, missä jokaisella on yhtä kova tarve löytää oma ihminen ja koti. Vaikka Hilperi on reipas, on selvää että muutto uuteen ympäristöön tuo mukanaan uusia ja jännittäviä asioita. Niistä selvitään ajan ja rauhallisen totuttelun avulla, mikään valmis paketti Hilperi ei ole. Tulevan omistajan on myös varauduttava opettamaan Hilperille sellaisia taitoja, mistä poika ei ole koskaan kuullutkaan. Sisäsiisteys, hihnassa kävely ja yksin oleminen. Asia kerrallaan, hiljaa hyvä tulee.

Tässä pienessä kaverissa on iloa ja elämää vaikka muille jakaa. Kaikkein mieluiten Hilperi jakaisi elämänsä jonkun kivan ihmisen kanssa, jonka kanssa saisi viettää mukavan ja onnellisen koiramaisen elämän! Mistä löytyisi Hilperille oma koti?

Hilperi on asunut tarhalla syntymästään saakka - alkuun se eli Irinan kotipihan aitauksessa sisaruksineen. Rokotukset saatuaan pennut muuttivat tarhalle.

Viipurin koirat - Hilperi 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.