Katina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

1.3.2018
Katina sai kodin Järvenpäästä.

16.1.2018
Innoissaan hyppelehtivä Katina haluaisi ihan hirveästi tulla tekemään tuttavuutta, mutta rohkeus ei ihan meinaa riittää rapsuteltavaksi jäämiseen.

Katina päätyi kolmen sisaruksensa kanssa loppuvuodesta Irinan tarhalle. Sisarusten elämän alkutaipaleesta ei ole tietoa, mutta kovin ruusuinen se ei välttämättä ole ollut. Katina on sisaruksista reippain. Katinan lisäksi sen veli näyttäytyy ihmisten läsnäollessa, mutta kaksi muuta sisarusta jäävät usein suojaisen kopin kätköihin lymyilemään.

Katina on innoissaan vastaanottamassa saapuvia vieraita kaikkien muiden reippaiden ja innokkaiden pentujen kanssa. Kun aitaukseen astuu, porhaltaa Katina häntä heiluen onnessaan vieraiden ympärillä. Se uskaltaa pompata ihmistä vasten ja ottaa muutaman rapsutuksen vastaan, mutta ihan kunnolla tyttö ei oikein uskalla jäädä rapsuteltavaksi. Vaikka kovasti kyllä mieli tekisi.

Vaikka Katina on vähän varovainen, vaikuttaa se silti kovin ystävälliseltä, uteliaalta ja iloiselta pennulta. Ihmiset kiinnostavat sitä kovasti. Sylissä oleminen on tietysti jännittävää, mutta kiltisti Katina antaa tutkia itsensä. Turvalliseen ja rakastavaan kotiympäristöön pääsy tekisi tytölle varmasti ihmeitä ja olisi todellinen lottovoitto Katinan kaltaisella, ulkonäöltään melko tavanomaiselle pennulle, joka jää helposti muiden varjoon.

Katinasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Sen ulkonäöstä on pääteltävissä, että ainakin saksanpaimenkoiraa löytyy perimästä. Katinalla ei varmastikaan ole kokemusta kotikoirana elämisestä, joten harjoitukset sisäsiisteydestä hihnakävelyyn on aloitettava alkeista. Katina etsii ihmistä, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä tytön sopeuttamiseen, sillä voi olla ettei maailmaa ole tullut nähtyä vielä kovinkaan paljon. Kiltti Katina on valmis pakkaamaan laukut heti sopivan kodin löytyessä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus