Bara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2018

19.7.2018
Bara löysi oman kodin Mikkelistä. Baran rabiesvasta-ainetasot tutkittiin ennen tuontia.

4.7.2018
Baralle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

23.5.2018
Ihastuttava Bara katsoo syvälle silmiin ja toivoo kovasti löytävänsä jostain oman ihmisen, sillä mitään parempaa tässä maailmassa ei tämän tytön mielestä ole kuin ihmiset. Piste.

Baran iloista olemusta ja vispaavaa häntää ei voi olla ohittamatta. Tytön menneisyys on hämärän peitossa, mutta pusujen määrästä päätellen ihmisten kanssa on oltu aiemminkin tekemisissä. Tyttö ei hukkaa aikaa tuumimiseen vaan tulla jolkottaa samantien tervehtimään tarhavieraita. Bara vaikuttaa mukavalta, reippaalta ja luottavaiselta pennulta, joka mieluusti pakkaisi matkalaukun ja karistaisi tarhan pölyt tassuistaan mahdollisimman pian. Muiden pentujen kanssa Bara näyttäisi tulevan hyvin juttuun ja mihinpä muuhunkaan pieni pentu kuluttaisi aikaansa kuin pentukavereiden kanssa telmimiseen.

Baralla tuskin on aiempaa kokemusta kotikoirana elämisestä, joten tiedossa on uusien asioiden opiskelua aivan aakkosten alkupäästä aloittaen. Sisäsiisteys, hihnassa kävely, yksin oleminen.. Mitä niitä nyt on. Uudet asiat ja tilanteet saattavat alkuun jännittää, mutta kunhan uusi omistaja on valmis rauhallisesti ajan kanssa tutustuttamaan Baraa niihin, ollaan oikeilla raiteilla. Ihana pentu tuo tullessaan paljon iloa ja elämää, mutta myös pissalätäköitä, maisteltuja maton reunoja ja ehkäpä kaluttuja kenkiäkin. Mutta kuitenkin sen tärkeimmän: uskollisen ja loppuun saakka omistajaansa rakastavan ystävän.

Viipurin koirat - Bara 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.