Jojo

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2016

10.8.2018
Pikkuinen Jojo muutti omaan kotiin.

3.8.2018
Jojo osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainekartoitukseen ja sen vasta-ainetaso ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml.

4.7.2018
Jojolle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

20.1.2018
Jojo joutui hylätyksi pentujen kanssa. Nyt Jojo-emon on kuitenkin aika etsiä oma koti, ja luulisi sen näin iloiselle ja ihmisrakkaalle tytölle pian löytyvän!

Irinan tarhalle päätyi loppuvuodesta ihana Jojo-tyttö pienen pentueensa kanssa. Pennut olivat heikossa kunnossa, eikä niistä valitettavasti yksikään selvinnyt hengissä. Jojo on onneksi kuitenkin hyvinvoiva ja iloinen tyttö, joka haluaisi nyt löytää oman kodin.

Jojo on kätevän kokoinen, aavistuksen welsh corgia olemukseltaan ja kooltaan muistuttava tyttö. Se on hyvin iloinen ja ihmisrakas koira, joka haluaisi huomiota niin paljon kuin vain on mahdollista saada. Jojo touhottaa ympärillämme niin vauhdikkaasti, että kuvienkin saaminen on taitolaji. Mutta mikäs ihme se on, että Jojo niin kovasti ihmisistä innostuu, kun tarhaoloissa ihmisten seuraa liikenee yhtä koiraa kohti kovin rajallisesti.

Jojo on kerrassaan mainio tyttö - ystävällinen, reipas ja sosiaalinen. Ympärillä pyöriviä pentuja se saattaa välillä vähän komentaa, mutta kuitenkin varsin hyvin sen hermot kestävät touhottavia pentuja. Jojolle on kertynyt ylipainoa jonkin verran, joten uudessa kodissa tulee panostaa Jojon kadonneen vyötärölinjan metsästykseen, ettei Jojon selkä rasitu ylimääräisten kantamusten takia turhaan.

Jojo etsii aktiivista omistajaa, joka jaksaa tarjota tälle reippaalle maastonakille paljon liikuntaa ja muuta mielekästä puuhattavaa. Jojo voisi nauttia myös koiramaisista harrastuksista, vaikka agilitykoiraksi siitä tuskin rakenteensa vuoksi on. Selvää on ainakin se, että pelkkä sohvalla makoilu ei ole Jojoa varten! Jojo on nyt arviolta 2-vuotias, eli koira aivan parhaassa iässä. Jojo on sterilisoitu Viipurin Koirat ry:n tuella.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus